Fenerbahçe'den Aston Villa'nın oyucusu Bertrand Traoré'ye transfer kancası

17.06.2022 - 00:24 | Son Güncellenme: 17.06.2022 - 10:53

Gelecek sezon Jorge Jesus yönetiminde güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Aston Villa'nın oyucusu Bertrand Traoré için girişimlere başlıyor.

Fenerbahçe'den Aston Villa'nın oyucusu Bertrand Traoré'ye transfer kancası

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Jorge Jesus’un ısrarla alınmasını istediği Bruno Henrique oynadığı son maçta sakatlanarak sahadan ayrıldı. Futbolcunun dizinden ameliyat olacak olarak, sahalardan en az 6 ay ayrı kalacak olması yüzünden transferinden vazgeçildi.

Traore için girişimler başladı

Öte yandan Fenerbahçe yönetimi forvet adayları arasında birinci sıraya çıkan Bertrand Traore için resmi görüşmelere başladı. Shaktar takımında forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek olan futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak için girişimlere başlandı.

Bertrand Traore, Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor

Son sezonda Afrika Kupası'nda forma giyen ve geri döndükten sonra Gerrard tarafından fazla forma şansı verilmeyeyen Bertrand Traore'nin oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Rus bombası!
Habere Git

Bertrand Traore'nin performansı

Bertrand Traore, 2020 yılında Lyon'dan Aston Villa'ya transfer oldu. Daha önce Chelsea ve Ajax takımlarında da forma giyen Traore, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 9 maçta görev yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler