Fenerbahçe'den 4. transfer harekatı! Hedef 24 yaşındaki golcü...

02.02.2024 - 13:29 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 13:43

Ara transferde kadrosunu Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü ile güçlendiren Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki Slovak golcü Robert Bozenik'in peşinde olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe'den 4. transfer harekatı! Hedef 24 yaşındaki golcü...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında yarın Bitexen Antalyaspor'a konuk olacak olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da devam ediyor.

3 transfer, 5 ayrılık

Sarı lacivertliler İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci, Boşnak ön libero Rade Krunic ve milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe; Samet Akaydın, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Emre Mor ve Miguel Crespo'yu başka takımlara kiraladı.

Robert Bozenik iddiası

Edin Dzeko ve Mich Batshuayi'nin yanına bir forvet daha eklemek isteyen sarı lacivertliler için flaş bir transfer iddiası geldi. Fotomaç'ın haberine göre Kanarya, 24 yaşındaki Slovak golcü Robert Bozenik ile ilgileniyor.

Fenerbahçe ve Sevilla takipte

Haberde, Portekiz ekibi Boavista'da kiralık olarak forma giyen bonservisi Feyenoord'da bulunan 1.88 m boyundaki sağ ayaklı santrforu La Liga ekibi Sevilla ve Fenerbahçe'nin takip ettiği kaydedildi.

22 maçta 9 gol, 2 asist

Robert Bozenik, Boavista'da bu sezon 22 maçta sahaya çıkarken 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Slovakya Milli Takımı'nda 36 maçta forma giyen 24 yaşındaki futbolcu 6 kez gol sevinci yaşadı.

Piyasa değeri 5 milyon Euro

Kariyerinde Zilina, Feyenoord, Fortuna Düsseldorf ve Boavista formalarını giyen Robert Bozenik'in güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler