Fenerbahçe'den Altay'a transferde Burak Kapacak yanıtı!

08.09.2021 - 14:18 | Son Güncellenme: 08.09.2021 - 14:20

Transfer haberleri... Altay, Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istedi. Fenerbahçe'nin transfer yanıtı belli oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Altay'a transferde Burak Kapacak yanıtı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Bursaspor'da forma giyen Burak Kapacak'ı transfer etmişti. Kapacak'a transferin bitimine sayılı günler kala Altay'dan teklif geldi. Fenerbahçe'nin Altay'a Burak Kapacak yanıtı ortaya çıktı.

Lisansı yeni çıkarıldı 

Fenerbahçe'de bazı futbolcularla yolların ayrılması beklendiği için Burak Kapacak'ın lisansı çıkarılamamış ve futbolcu Helskinki, Antalyaspor ve Altay maçlarını kaçırmıştı. 

Altay teklif yaptı ama... 

Süper Lgi'in yeni ekiplerinden biri olan ve teknik direktörlüğünü Mustafa Denizli'nin yaptığı Altay, Burak Kapacak'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istedi. DHA'nın haberine göre; Fenerbahçe, Burak Kapacak konusunda İzmir ekibine olumsuz yanıt verdi. 

Burak Kapacak ne zaman oynayacak? 

Fizik olarak kendisini hazır tutmak için uğraş veren Burak Kapacak, Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın şans vermesi halinde Sivasspor ile oynanacak lig maçında forma giyebilecek.

Kapacak, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda, "Hayalime kavuştum. Uzun yıllar Fenerbahçe'de oynamak ve katkı vermek istiyorum" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler