Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ün transfer olduğu takım açıklandı!

16.07.2021 - 15:04 | Son Güncellenme: 16.07.2021 - 15:44

Gökhan Gönül Fenerbahçe'den ayrıldı. Tecrübeli futbolcu Çaykur Rizespor'a transfer oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ün transfer olduğu takım açıklandı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ile yolları ayrılan Gökhan Gönül'ü transfer ettiğini duyurdu. Rizespor, futbolcu ile resmi sözleşme imzaladı. Detaylar haberde...

Gökhan Gönül'ün sözleşmesi 2 yıllık

Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor'umuz, tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Gönül ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Kendisini 2 yıllığına yeşil-mavili renklere bağlayan Gökhan Gönül için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanımız Tahir Kıran katıldı. Gökhan Gönül'e kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" denildi. 

77 numaralı formaya devam 

Gökhan Gönül'ün Rizespor'da giyeceği forma da netleşti. Fenerbahçe sonrası kariyerinde Rizespor'a devam edecek olan Gökhan Gönül, yeni takımında da 77 numaralı formayı giyecek. 

Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e veda mesajı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe'mizin formasını ilk kez 2007 yılında giyen, 10 yıl boyunca 360'tan fazla maçta çubuklumuzu başarıyla taşıyan ve geçtiğimiz sezon kadromuza yeniden dahil olan Gökhan Gönül ile yollarımız ayrılmıştır." denilmişti.

Deneyimli oyuncunun, Fenerbahçe formasının hakkını sonuna kadar verdiği vurgulanan açıklamada, "Fenerbahçe ruhunu her zaman en üst seviyede taşıyan Gökhan Gönül'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Gökhan Gönül." ifadeleri kullanıldı.

Veda mesajında ne demişti?

Gökhan Gönül ise veda mesajında, "Çocuklarıma bu formayı miras olarak bırakacak olmam, tekrar bu formayı giymek kadar büyük bir onur benim için. Onlara en azından bu formayı, Fenerbahçeli Gökhan Gönül olarak bırakıyorum. Tarifi çok zor. Bazen kelimelerle ifade edemediğiniz çok güzel duygular yaşarsınız hayatınızda. Bazen çok zor durumlar olsa da benim yaşadığım tarif edilemez mutluluklardı. Bu forma için formamı sonuna kadar terlettiğime inanan biriyim. Sadece terimi akıtarak değil zaman oldu gözyaşı da döktük, yeri geldi kanımızı da döktük. Hiçbir zaman da bundan gocunmadım. Yine olsa aynı şeyi yaparım. Benim için bu camianın, Fenerbahçe'nin yeri her zaman başka olacak" dedi. 

Öte yandan tecrübeli sağ bek oyuncu Fenerbayçe'yle çıktığı 361 maçta 14 gol ve 54 asist kaydetti. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Gökhan, çıktığı 142 maçta 9 gol ve 14 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler