Fenerbahçe'den Beşiktaş'a iki oyuncu için resmi teklif!

24.05.2021 - 13:11 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 17:16

Fenerbahçe Beko, Beşiktaş'ta başarılı bir sezon geçiren Şehmus Hazer'i kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertliler resmi teklifi de yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a iki oyuncu için resmi teklif!

Sezon içinde genç oyuncularıyla fark yaratan Beşiktaş'ta Şehmus Hazer için Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes devreye girdi.

Resmi teklif Fenerbahçe'den

Basketfaul'un haberine göre Fenerbahçeli yöneticiler üç ay önce Beşiktaş'a gelen oyuncuların menajeri ile görüşmüş ve Alperen Şengün, Şehmus Hazer, Emir Sadık Kabaca üçlüsü için Beşiktaş'a 2 milyon dolar vermeye hazır olduğunu iletmişti.

O tarihte alt sıralardan yukarılara çıkışa geçen Beşiktaş, sezon bitmeden bu konuyu gündeme getirmeyecekleri yolunda tavır alınca görüşmeler ilerlemeden sona ermişti.

  • NBA kararı alan Alperen Şengün ve Emir Sadık Kabaca'nın yer almadığı, Fenerbahçe'nin ilettiği yeni teklifte Sehmus Hazer ve Furkan Haltalı'nın kadroya katılması isteniyor. 

Beşiktaş 1 milyon istiyor

Fenerbahçe, sadece Şehmus Hazer için 400 bin dolar, Şehmus - Furkan ikilisi için ise 500 bin dolarlık bir teklif sundu. Beşiktaş ise Şehmus için 1 milyon 250 bin dolar civarında bir para istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler