Fenerbahçe'den Emre Mor kararı! Transfer için İstanbul'a davet edildi

12.01.2024 - 09:32 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 09:44

Fenerbahçe'de bu sezon 4 maçta süre alabilen ve yedek kulübesine mahkum kalan 26 yaşındaki kanat oyuncusu Emre Mor için karar verildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Emre Mor kararı! Transfer için İstanbul'a davet edildi

AJANSSPOR - HABER

Transferde gaza basarak Leonda Bonucci ile dün resmi sözleşme imzalayan bugün de anlaşmaya vardığı Rade Krunic'i İstanbul'a getirecek olan Fenerbahçe'de ayrılıklar da kapıda.

Samet Akaydin Panathinaikos'a gidiyor

Sarı lacivertlilerde Samet Akaydin'in Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a transferine kesin gözüyle bakılırken, flaş bir gelişme de Emre Mor'da yaşandı.

Emre Mor için gelecek teklifler değerlendirilecek

Fenerbahçe yönetimi, sarı lacivertli takımda bu sezon formayı unutan Emre Mor için kararını verdi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sarı lacivetliler Emre Mor için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı!

Emre Mor'un temsilcisi İstanbul'a çağırıldı

Haberde, Fenerbahçe yönetiminin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan milli Emre Mor'un, temsilcisini İstanbul’a davet ettiği kaydedildi.

Volkan Demirel istiyor iddiası

Öte yandan Fenerbahçe'de beklentilerin altında yer alan milli futbolcuyu, Karagümrük'te yeniden çıkışa çıktığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Volkan Demirel istediği iddia edilmişti. Hatayspor'un Demirel'in raporu doğrultusunda sarı lacivertli kulüp ile Emre Mor'un transferi için görüşmelere başladığı ileri sürülmüştü.

40 dakika forma gyidi

2022-23 sezonun başında Karagümrük'ten 2 milyon bonservis bedeliyle transfer edilen ve Emre Mor bu sezon sadece 4 maçta 40 dakika forma şansı bulabildi.

Senin için hazırladığımız haberler