Fenerbahçe, Sivasspor- Galatasaray Maçından Sonra Paylaşım Yaptı! Kara Gece

29.12.2022 - 19:34 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 23:23

Galatasaray'ın Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçtan hemen sonra Fenerbahçe, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. İşte Detaylar...

Fenerbahçe, Sivasspor- Galatasaray Maçından Sonra Paylaşım Yaptı! Kara Gece

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek liderliğie yükseldi. Cimbom'un maçından hemen sonra ise Fenerbahçe sosyal medya hesabından Galatasaray'a gönderme yaparak paylaşımda bulundu. Detaylar...

''Kara Gece''

Fenerbahçe, Galatasaray'ın daha önce Başakşehir- Fenerbahçe maçı için yaptığı Kara Gece paylaşımını altıntı yaparak ''23 EKİM 2022 - 12 KASIM 2022 ve BUGÜN! TÜRK FUTBOLUNDA YILLARDIR AYDINLANMAYAN KARA GECE!'' paylaşımında bulundu.

23 Ekim'de Yaşananlar

Galatasaray, 23 Ekim'de Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Cimbom 2-0 önde olduğu maç 2-2 beraberlikle sona erdi. Maçtan hemen sonra ise Erden Timur, ''Ligi bitirtmeyeceğiz'' diye açıklama yapmıştı.

12 Kasım'da neler oldu?

Fenerbahçe'nin paylaşımda bulunduğu 12 Kasım 2022 tarihinde Sarı-Lacivertliler, Giresunspor'a 2-1 mağlup olmuştu. Kanarya'da Pedro kırmızı kart görmüş aynı gün Galatasaray, Başakşehir'i 7-0 mağlup etmişti. 

Fenerbahçe basın toplantısı düzenleyecek

Öte yandan Fenerbahçe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarın gündemde son yaşanan gelişmelere dair basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz yarın saat 15.00’te son yaşanan gelişmelere dair basın toplantısı düzenleyecektir."

Senin için hazırladığımız haberler