Fenerbahçe Beko'dan İsmet Akpınar, Galatasaray NEF’e Transfer Oldu

26.06.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 22:00

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Galatasaray NEF, 2 sezonluk bir sözleşme ile İsmet Akpınar’ı da renklerine bağladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe Beko'dan İsmet Akpınar, Galatasaray NEF’e Transfer Oldu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray NEF’te transferler hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip Buğrahan Tuncer’in ardından İsmet Akpınar’ın da takıma katıldığını duyurdu.  Detaylar...

Ezeli rakipten transfer

Karadağlı koç Zvezdan Mitrovic ile kadrosuna yeni isimler katmaya devam eden Galatasaray NEF yeni bir transferi duyurdu. Sarı-kırmızılı ekip ligdeki rakibi Fenerbahçe Beko’da forma giyen basketbolcu İsmet Akpınar’ın takıma katıldığını şu sözlerle açıkladı: “Galatasaray Nef, 2023/24 sezonu kadro yapılanması kapsamında ikinci transferini 191 cm boyundaki oyun kurucu İsmet Akpınar’ı kadrosuna dahil ederek gerçekleştirdi. Galatasaray Nef ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan yeni transferimiz İsmet Akpınar’a Galatasaray Ailesi’ne hoş geldin diyor, sarı-kırmızılı forması ile başarılarla dolu bir kariyer diliyoruz”

2 yıllık imzayı attı

Daha önce Beşiktaş ve Bahçeşehir Koleji için forma giyen İsmet Akpınar Galatasaray NEF’e transfer oldu. 28 yaşındaki basketbolcu yeni ile 2 yıllık bir sözleşme imzaladı. 

İlgini Çekebilir
Icardi'nin menajerinden transfer açıklaması: Galatasaray...
Habere Git

Fenerbahçe Beko’da Akpınar

Sarı-kırmızılı ekibe Fenerbahçe Beko’dan katılan İsmet Akpınar, Sarı-lacivertli ekip için daha çok Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarında sahaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Sarı-lacivertli ekip için 22 Basketbol Süper Ligi maçında forma terleten Akpınar’ın istatistikleri ise şu şekilde: 5 sayı, 1,8 asist, %39 üçlük isabet oranı. 

Buğrahan Tuncer de Galatasaray’da

İsmet Akpınar transferi ile gündeme gelen Galatasaray NEF’in bir önceki transferi Buğrahan Tuncer oldu. Sarı-kırmızılı ekibe Anadolu Efes’ten transfer olan Tuncer ekip ile 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

İlgini Çekebilir
Portekiz basını duyurdu! Fenerbahçe'ye Japon kaleci!
Habere Git

Akpınar, kariyerine BC Hamburg gençlik takımlarında başladı. 16 yaşındayken, Alman basketbolunun üçüncü kademesi olan ProB'de SC Rist Wedel ile profesyonel olarak ilk maçına çıktı ve 2011-12 sezonunda Eurobasket.com All-German ProB Yılın Çaylağı ödülünü kazandı. 2011 yılında, Piraten Hamburg altyapı takımında oynarken JBBL (16 yaş altı Bundesliga) yılın oyuncusu ödülünü aldı. Sonraki sezonda da NBBL(19 yaş altı Bundesliga) Yılın Çaylağı ödülünü aldı.

Senin için hazırladığımız haberler