Fenerbahçe'den Galatasaray'a Transfer Çalımı! Anlaşmayı Bozdu...

14.07.2022 - 22:27 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 09:00

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, Galatasaray'ın görüştüğü yıldız futbolcu için devreye girdi. Oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Transfer Çalımı! Anlaşmayı Bozdu...

Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün Tiago Çukur ve Joshua King gibi isimleri açıklayan Ali Koç yönetimi, bugün de Willian Arao'nun Sarı-Lacivertliler'e katıldığını duyurdu.

Galatasaray'ın görüştüğü yıldız için devreye girildiği iddia edildi

Hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın görüşmelerini sürdürdüğü İtalyan forvet arkasına yöneldiği ve transfer için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Pedro anlaşmasını bozdu

Sky Sport Italia'dan Gianluca DiMarzio'nun haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray'ın Joao Pedro transferinde devreye girdi. Habere göre Galatasaray'dan daha iyi teklifte bulunan Sarı-Lacivertliler, Cimbom'un yaptığı anlaşmayı bozdu.

Galatasaray'dan daha iyi teklif yapıldı

Galatasaray, Joao Pedro için Cagliari'ye 4.2 milyon Euro bonservis, oyuncuya ise 2.2 milyon Euro yıllık ücret önermişti. Fenerbahçe'nin ise 6.5 milyon Euro bonservis, 2.5 milyon Euro da maaş teklif ettiği öğrenildi. Ayrıca Sarı-Lacivertliler'in futbolcunun menajerine ise 1,5 milyon Euro önerdiği ifade edildi.

Menajerle anlaşamayan Erden Timur masadan kalktı

Galatasaray bir süredir gündeminde bulunan transferde oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlamış, menajerinin istediği komisyon ücreti sebebiyle görüşmelerde sonuca varamamıştı. Sarı-Kırmızılılar'da Erden Timur'un, oyuncunun menajerinin 700 bin Euro komisyon yerine 2.6 milyon Euro istemesi sebebiyle masadan kalktığı kaydedildi.

Joao Pedro Cuma gününe kadar Ali Koç'la görüşecek

Di Marzio'nun haberine göre Joao Pedro, Cuma gününe kadar İstanbul'a gelerek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme gerçekleştirecek. Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda ise 30 yaşındaki futbolcu sağlık kontrollerinden geçip, 3 yıllık sözleşmeye imza atacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bomba transfer! Beşiktaş'tan ayrılan yıldıza kanca...
Habere Git

Cenk Ergün: "Sürecin devam ettiğini size söyleyebilirim"

Daha önce yaptığı açıklamada Joao Pedro transferi için sürece devam edildiğini belirten Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, "Devam eden bir süreç var. Borsaya da açık bir kulüp olduğumuzdan dolayı, ikinci aşamaya geçildiği taktirde açıklanacak durumlardır. Ancak sürecin devam ettiğini size söyleyebilirim." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler