Fenerbahçe’den Garry Rodrigues açıklaması

10.05.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 10.05.2020 - 16:35

Fenerbahçe’den Garry Rodrigues açıklaması

Fenerbahçe forması giyen Garry Rodrigues, sarı lacivertli takımdan ayrılmak istiyor iddiaları hakkında TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de mutlu olduğunu söyleyen Garry Rodrigues, "Neden medyada sürekli benim ayrılığım konuşuluyor, bilmiyorum. Fenerbahçe'de mutluyum ve yönetimden kimseyle görüşmem olmadı. 

Şu an tek hedefim geride kalan maçları en iyi şekilde Fenerbahçe formasıyla tamamlamak. Başka bir düşüncem yok." ifadelerini kullandı.

Öte yandan sarı-lacivertli takım ile 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden Yeşil Burun Adaları oyuncu; bu sezon forma giydiği 21 maçta 3 gol ve 6 asist kaydetti.

Fenerbahçe’den Garry Rodrigues açıklaması

Fenerbahçe, Garry Rodrigues’in takımdan ayrılmak istediği yönünde yapılan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, Garry Rodrigues ile ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada 29 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmak istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Bugün futbolcumuz Garry Rodrigues’in ağzından ’Oynamadığım süredeki paramı ödemeyin, beni serbest bırakın, gideyim’ şeklinde ifadeler kullanılarak kulübümüzden ayrılmak istediği yönünde bir haber yayınlanmıştır. Bu haberin gerçekle ilgisi yoktur."

Garry Rodrigues sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı

Rodrigues, "Her zaman olduğu gibi böyle günlerde bile asılsız haber yapılmaya devam ediyor. Hiçbir gazeteciye bu yönde röportaj vermedim.

Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncem olmadığı gibi görüşmem de olmadı. Bu kulübe hizmet etmekten son derece mutlu ve memnunum. Kalan maçları da en iyi şekilde tamamlayıp yeni sezona tamamen hazır olmaktan başka bir gelecek planım yok.

Ben olumsuz düşünmediğim, konuşmadığım halde sürekli yalan haberlerle hem kulübü hem beni zor duruma sokmanızdan yoruldum. Lütfen artık bundan vazgeçin." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler