Fenerbahçe'de Altay Bayındır Sonrası Enner Valencia Hamlesi | Transfer Haberleri

26.03.2023 - 22:39 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 08:18

Fenerbahçe yönetimi Altay Bayındır ile 4 yıllık sözleşmeye imza atarken Enner Valencia için resmi görüşmeler başladı. Hedef derbi sonrası imzayı attırmak. Detaylar...

Fenerbahçe'de Altay Bayındır Sonrası Enner Valencia Hamlesi | Transfer Haberleri

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR ÖZEL

Hafta sonu oynanacak olan derbi öncesi Fenerbahçe Yönetimi alarma geçti. Başkan Ali Koç’un talimatıyla bütün yönetim kurulu üyeleri Samandıra tesislerinde üst kuracaklar ve hem teknik kadro hem de futbolcuların yanında olacaklar. Detaylar...

Enner Valencia için hamle yapılacak

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hafta içi Enner Valencia’nın menajeriyle bir araya gelecek ve son noktayı koyacak.  Fenerbahçe’de oynamaktan mutluluk duyduğunu her fırsatta dile getiren Enner Valencia’nın kalmak istemesi yönetimin elini güçlendiriyor. 

Enner Valencia'nın Fenerbahçe'den istediği

Enner Valencia, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşmeye imza atmak istiyor. Golcü oyuncu yıllık 2.5 milyon euro gibi bir rakamı menajeri vasıtasıyla yönetime bildirdi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye 2.20'lik devden iyi haber!
Habere Git

Fenerbahçe'nin Valencia planı belli oldu

Fenerbahçe yönetiminin golcü oyuncuya 2 yılı garanti 1 yılı opsiyon olmak üzere 2+1 yıllık resmi teklif yapacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca Sarı-Lacivertliler, yıllık 2 milyon euro garanti ücret ve şampiyonluk içinde özel primlerden oluşan paket sunacak.  Kanarya, Ekvadorlu golcü oyuncuyla sözleşmeyi uzatma hakkını da almak istiyor.

Derbiden sonra imza

Başkan Ali Koç hafta içi önce Samandıra tesislerinde Enner Valencia ile bir araya gelecek. Başkan Koç, tesislerde Ekvadorlu oyuncu ile özel görüşecek. Sarı-Lacivertlilerin hedefi ise Beşiktaş derbisi sonrası golcü oyuncuya resmi imzayı attırmak.

Velancia, Alex'i geçti

Enner Valencia, bu sezon Sarı-Lacivertli formayla 35 resmi maçta 29 kez ağları sarstı. 33 yaşındaki yıldız bu performansıyla birlikte bir sezonda, resmi maçlarda en fazla gol atan Fenerbahçeli yabancı oyuncu unvanını Alex de Souza’dan devraldı. 

4 gol sonra yeni tarih yazacak

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia'nın Tanju Çolak ve Aykut Kocaman'ın 32’şer golle bir sezonda en fazla ağları sarsan isimler arasında yer aldığı listeye ulaşmasına 3 gol kalırken geçmesi için 4 gol kaldı. Ligde 10 maçı bulunan ve Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden Fenerbahçe’de Ekvadorlu futbolcu kalan maçlarda 4 gol atması durumunda kulüp tarihine adını yazdıracak.

Senin için hazırladığımız haberler