Fenerbahçe'den Jorge Jesus İddialarına Yanıt

26.04.2022 - 18:33 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 18:45

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, basında yer alan teknik direktör Jorge Jesus iddiaları hakkında bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Jorge Jesus İddialarına Yanıt

AJANSSPOR-HABER

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus ile basında çıkan fotoğraf ile ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Dün gece ve bugün itibarıyla Futbol A Takımı Teknik Direktörlük görevi ile ilgili oluşan gündem üzerine bilgilendirme yapmak istiyoruz.

 
Bilgimiz ve onayımız dışında

Bilgimiz ve onayımız dışında servis edilen özel bir toplantıya dair fotoğraf referans gösterilerek yaratılmaya çalışılan ‘anlaşma sağlandı’ yaklaşımı kesinlikle gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kulübümüz kaynaklarınca daha önce de bilgilendirme yapıldığı şekilde, teknik direktör sürecinde tüm seçenekler etraflıca ve kapsamlı şekilde, harcama limitlerinden yeni spor yasasına kadar her detay dikkate alınarak yürütülmektedir. İlgili görüşmeler yeri geldiği zaman birebir yapılmaktadır.

 
Konu ile ilgili gereken açıklamalar, olumlu olumsuz neticelendiğinde resmî mecralarımız üzerinden yapılacaktır.
 
Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Anlaşma çok yakın! Fotoğraf ortaya çıktı...
Habere Git

Ne olmuştu? 

Bilindiği üzere, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, geçtiğimiz günlerde Portekiz'e giderek, Jorge Jesus ile görüşmüşve bu görüşmeye ait fotoğraflar ortaya çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler