Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'u Açıklamaya Hazırlanıyor

01.06.2022 - 16:57 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 19:38

Fenerbahçe ile görüşmelere başladığı bildirilen Jorge Jesus, Başkan Ali Koç ile Ülker Stadı'nı gezdi. Sarı-Lacivertli kulüp, müze gezisinden fotoğraf paylaştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus'u Açıklamaya Hazırlanıyor

AJANSSPOR HABER

Ali Koç, Fenerbahçe Başkanı olarak ilk şampiyonluğunu Cumhuriyet'in 100. yılında yaşamak istiyor. Bunun için takımın başına dünyaca ünlü Jorge Jesus'u getirdi. Bugün bir araya gelen ikili arasında Türkçe diyalog büyük ilgi çekti. Jesus, Koç'a Türkçe olarak "Hazır mısınız" diye sordu. Koç da "Hazırım" dedi. İkili adeta şampiyonluk meşalesini yaktı.

Stadı ve müzeyi gezdi

Gece saatlerinde İstanbul'a gelen Jorge Jesus, bugün Fenerbahçe stadında Ali Koç ile buluştu. Koç ile transfer konusunda görüşme yapan Jesus, Fenerbahçe müzesini ve stadı gezdi. Kulüp, konuyla ilgili paylaşım yaptı.

Kulüp paylaşım yaptı

Fenerbahçe'nin yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: "Portekizli teknik adam Jorge Jesus, Başkanımızla bir araya geldi, stadımızı gezdi. Fenerbahçemiz tarafından görüşmelere başlandığı KAP’a duyurulan Portekizli dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus, Kulübümüzü ziyaret etti."

İlgini Çekebilir
İste Jorge Jesus'un transfer listesi! Fenerbahçe 7 futbolcuyla masada
Habere Git

Sarı-Lacivertliler, "Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya gelen deneyimli teknik adam, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksini ve Fenerbahçe Müzesi’ni gezdi." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe Jorge Jesus'u açıklamaya hazırlanıyor

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetimi, ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u resmen açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli kulübün yaptığı paylaşımda Jesus, Ali Koç'a Türkçe olarak "Hazır mısınız?" diye sordu. Koç ise "Hazırım" diyerek yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler