Fenerbahçe'den MHK Başkanı'na siyah beyaz kravat eleştirisi... TFF'ye sert sözler

31.07.2021 - 15:11 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 15:40

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu'nda TFF'yi ve MHK Başkanı Serdar Tatlı'yı hedef aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den MHK Başkanı'na siyah beyaz kravat eleştirisi... TFF'ye sert sözler

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada MHK Başkanı Serdar Tatlı ve TFF Başkanı Nihat Özdemir'e eleştirilerde bulundu.

Siyah beyaz kravatla şampiyonluk kutlamasında

Ali Koç, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın Beşiktaş şampiyonluk kutlamasında eleştirdi. Koç, TFF Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı'nın kongrede oy kullanmasını eleştirenlere Tatlı'yı örnek verdi. Koç,  "Bir kongre üyemiz, Federasyon Yönetim Kurulu üyesi ve geliyor burada oyunu kullanıyor diye olay oluyor. MHK Başkanı Siyah-Beyaz kravat takıp şampiyonluk kutlamasına gidiyor kimse sesini çıkarmıyor" diye konuştu.

Mustafa Cengiz de suçlamıştı

Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz de MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın Beşiktaş'ı tuttuğunu belirterek duygularını işine karşıtırmakla suçlamıştı. Cengiz, şöyle konuşmuştu: “Ben, MHK'nın istifasını istedim mi? Serdar Tatlı'ya çok güveniyordum. Ben ne bileyim ya, Şanlıurfa'da Beşiktaş Derneği kurucusuymuş babasıyla birlikte. Daha iyi, futbolla ilgilenmesi güzel bir şey ama sen duygularını işine karıştırırsan olmadı.”

"Nihat Özdemir'in duruşu şaşkınlık ve endişe verici"

Ali Koç'un hedefinde TFF Başkanı Nihat Özdemir de vardı.  Fenerbahçe Başkanı şöyle konuştu: ": "Yayıncıyla yaşanan sorunlar, yabancı kuralı.... Bu konuları, forma rengi gözetmeksizin çözmek için mücadele verirken TFF'nin ve sayın Nihat Özdemir'in bu anlamda duruşu şaşkınlık ve endişe vericidir.  Nihat Özdemir, bu garip tavrınızı değiştirmediğiniz sürece sizlerle her yerde her ortamda kapışmaya hazırız. Sayın Özdemir, bu konu Ali Koç'un özel bir konusu değildir. Lütfen daha önce pek çok kez yaptığınız gibi konuyu kişiselleştirmeyin. Artık gerçekleri görün."

"Gözümüz kulağımız üzerinde! Tahammülümüz yok"

Fenerbahçe'nin TFF ile mücadelesinden dolayı hak kaybına uğrayacağı endişesi olduğunu söyleyen Ali Koç TFF'ye şöyle seslendi: ""Fenerbahçe'nin hakkının yenmesine, tertemiz mücadelemizin sekteye uğratılmaması için elimizdeki bütün gücü kullanacağımızı buradan ifade etmek istiyoruz. Gözümüz kulağımız üstünüzde. Ona göre hareket edin. Artık bizim tahammülümüz yok."

Senin için hazırladığımız haberler