Fenerbahçe Partizan KK Forması Giyen Yam Madar'ı Transfer Etmek İstiyor

11.07.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 18:58

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Partizan KK'nın 22 yaşındaki genç oyuncusu Yam Madar'ı transfer etmek için harekete geçti. İşte detaylar.

Fenerbahçe Partizan KK Forması Giyen Yam Madar'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de son yılların en hareketli transfer dönemlerinden biri yaşanırken temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise durağan bir dönem geçiriyor. Sarı-Lacivertliler'i hedefinde genç bir oyun kurucu var.

Fenerbahçe'den Obradovic'i üzecek girişim

Sırp basınının önemli kaynaklarından MozzartSport'un haberine göre Fenerbahçe Beko, Partizan forması giyen 22 yaşındaki İsrailli oyun kurucu Yam Madar'ın durumunu yakından takip ediyor.

Partizan kadrosunda tutmak istiyor

Partizan, Dante Exum’un takımdan ayrılmasıyla beraber gelecek sezon daha büyük rol alacak 22 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda tutmak istediğini açıklamıştı. Partizan KK ile sözleşmesi 2024 yazında bitecek olan oyuncunun adı şuna yalnızca Fenerbahçe ile anılıyor. 

İlgini Çekebilir
EuroLeague yıldızını F.Bahçe istemişti G.Saray kapıyor!
Habere Git

EuroLeague'in yükselen yıldızı oldu

Bu sezon Euroleague’de 38 maça çıkan Madar; maç başı 5.8 sayı, 1.2 ribaund, 1.6 asist, 0.6 top çalma ve 5 verimlilik puanı istatistikleriyle mücadele etmişti. Genç yıldız EuroLeague’deki çaylak sezonunda "Euroleague Rising Star (Yükselen Yıldız)" ödülünün de sahibi olmuştu. 

Fenerbahçe transferde suskun

Fenerbahçe rakiplerinin aksine bu sezon herhangi bir transfer yapmadı. Daha önce Avrupa basınında Kostas Sloukas ve Darius Thompson haberleri çok kuvvetli şekilde yazılsa da iki isimle de anlaşma sağlanmadı. Calathes ve Dorsey ile çıkan ayrılık haberleri de olası bir ayrılık sonrası Madar ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Obradovic gençlerden anlıyor

Partizan KK Koçu Zeljko Obradovic, 2014'te Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Partizan'dan Bogdan Bogdanovic'i transfer etmişti. Sırp yıldız Fenerbahçe'nin EuroLeague zaferinde başrol olup taraftarların sevgilisi olmuştu.

İlgini Çekebilir
Partizan KK taraftarı kulübe sahip çıktı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler