'Fenerbahçe'den Okan Buruk operasyonu'

22.07.2020 - 10:30 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 10:35

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna aday gösterilen son isim dikkat çekici. Medipol Başakşehir ile şampiyonluk yaşayan Okan Buruk için Fenerbahçe'nin devrede olduğu gündemde. Okan Buruk, Fenerbahçe'nin başına mı geçecek?

'Fenerbahçe'den Okan Buruk operasyonu'

AJANSSPOR-HABER

Gelecek sezon için çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'u gündemine aldığı iddia edildi. Fenerbahçe, Okan Buruk ile görüştü mü? Okan Buruk, Fenerbahçe'nin başına mı geçiyor? Detaylar haberde...

Fenerbahçe'nin hedefi Okan Buruk

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe, Başakşehir ile ipi göğüsleyen Okan Buruk konusunda ısrarcı. Gelecek sezon sportif direktör olacak Emre Belözoğlu'nun Okan Buruk ile sürekli iletişim kurduğu ve göreve gelmesi için büyük çaba sarf ettiği öne sürüldü.

Camia da Okan Buruk'a sıcak bakıyor iddiası

Bilindiği gibi Fenerbahçe, yaklaşık 4 aydır teknik direktör arayışında. Bu arada Fenerbahçe camiasının da Okan Buruk'a sıcak baktığı ve bu durumun yönetimin elini güçlendirdiği belirtildi.

Süreci Emre Belözoğlu yönetecek

Öte yandan teknik direktörlük görevine getirilmesi için uğraş verilen Okan Buruk ile ilgili süreci Emre Belözoğlu yönetecek. Yönetim, Belöoğlu'na her türlü yetkiyi tanıdı.

Okan Buruk hangi takımları çalıştırdı

Teknik direktörlük kariyerine Elazığspor ile başlayan Okan Buruk, daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar, Çaykur Rize ve Başakşehir'i çalıştırdı.

Fatih Terim'in de halefi olarak gösteriliyor

Daha önce Galatasaray ile önemli başarılara imza atan Okan Buruk, Fatih Terim'den sonra sarı-kırmızılı takımı çalıştıracak teknik adam olarak da gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler