Fenerbahçe Beko'dan Sakatlık Açıklaması! 6 Oyuncu...

25.04.2023 - 12:41 | Son Güncellenme: 25.04.2023 - 12:46

EuroLeague 2022-23 sezonu Play-Off turu 1. maçında yarın Olympiacos ile karşılaşacak Fenerbahçe Beko, sakat oyuncuların durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe Beko'dan Sakatlık Açıklaması! 6 Oyuncu...

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu Play-Off turu birinci maçında yarın Olympiacos ile karşılaşacak Fenerbahçe Beko, sakat oyuncuların durumuyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de 3 oyuncu yok 3 oyuncu ise şüpheli

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları bulunan Nemanja Bjelica, Devin Booker ve Samet Geyik Yunanistan’a götürülmedi. Sakatlıkları bulunan diğer oyuncularımız Scottie Wilbekin, Metecan Birsen ve Marko Guduric ise takımla birlikte seyahat etti ve durumlarına maç gününde karar verilecek" ifadelerine yer verildi.

Maç S Sport'ta

Yarın saat 21.45’te Barış ve Dostluk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa), Tomislav Hordov (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.

İlgini Çekebilir
Jesus için flaş sözler: "Kaybedilen şampiyonluk ona yazar!"
Habere Git

3 maçı kazanan takım Final Four’a yükselecek

Üç maç kazanan takımın 19-21 Mayıs tarihlerinde Litvanya’nın Kaunas kentinde düzenlenecek Final Four’a yükseleceği seride ikinci maç, 28 Nisan Cuma günü 21.30’da yine Olympiacos’un ev sahipliğinde oynanacak. Playoff serisi, 3 Mayıs Salı günü 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

Öte yandan sarı-lacivertlitakım, Turkish Airlines EuroLeague’de normal sezonu 19 galibiyet ve 15 yenilgiyle sekizinci sırada tamamladı.

Olympiakos ise Turkish Airlines EuroLeague’de bu sezon oynadığı 34 maçta 24 galibiyet aldı ve bu bölümü lider bitirdi. Pire temsilcisi, bu sezon Yunanistan Ligi’nde oynadığı 22 maçta 22 galibiyet aldı ve lider durumda bulunuyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da Gomis'e af nasıl çıktı? İşte yaşananlar...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler