Fenerbahçe'den sert tepki: Türk futboluna ihanet!

12.09.2021 - 19:42 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 19:49

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Asbaşkanı ve basın sözcüsü Erol Bilecik, Sivasspor maçının ardından hakem Halis Özkahya'nın yönetimini eleştirdi.

Fenerbahçe'den sert tepki: Türk futboluna ihanet!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe cephesi 1-1 biten Sivasspor maçının ardından hakem yönetimine tepki gösterdi. Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı ve basın sözcüsü Erol Bilecik karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada hakem Halis Özkahya'nın yönetimini eleştirdi.

'İlk 20-30 dakika çok iyi enerjimiz vardı' 

Maçı yorumlayan Bilecik, "20-30 dakika ilk başlangıç anlarında muazzam bir enerji ve atak görüntüyle oynayan futbolcularımız vardı. Emin olun bu kimya bizi ligin sonunda çok daha güzel yerlere götürecek" dedi. 

'Ne zaman atağa çıksak bir Sivaslı yerdeydi'

Sarı-lacivertli yönetici şöyle devam etti: "İkinci yarı başlarken ve takımın iyi giden bir modu varken Sivassporlu oyuncuların maçı yavaşa alan, aşağı çeken hareketlerini izlemiş olduk. Bugün özellikle altını çizmek istediğimiz şey; Türk hakemlerinin bu tür futbol anlayışına ters düşen hareketlere prim vermemesi gerekir. Takım ne zaman atağa çıksa yerde yatan bir Sivaslı oyuncu görmüş olduk. Bunlar Türk futboluna bir küçük ihanet gibi gözüküyor." 

'Taraftar biraz daha sabretsin'

Erol Bilecik sözlerini, "Sahadaki 11'de ilk yarı ve ikinci yarıda pek çok yeni oyuncu gördük. İdeal bir yapının ortaya çıkması için biraz süreye ihtiyaç var. Taraftarımız ve camiamızdan biraz sabır diliyorum" ifadeleriyle sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler