Fenerbahçe'den Skrtel ve Şener kararı!

02.01.2019 - 11:59 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 14:59

Fenerbahçe'den Skrtel ve Şener kararı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yönetim sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan isimlerle ilgili planını belirledi.

Şener ve Skrtel ile ilgili karar verildi

Sarı-Lacivertliler, Şener Özbayraklı ve Martin Skrtel ile kesin olarak sözleşme uzatmayı istiyor.

Fenerbahçe'de iç transfer hareketli geçecek

Habertürk’ün haberine göre; kadroda tam 14 futbolcunun sözleşmesinin sene sonunda bitecek olması da iç transferin ne kadar hareketli geçeceğinin göstergesi.

Fenerbahçe yönetimi birçok futbolcuyla masaya oturmayacak

Kiralık 3 ismin yanı sıra 11 ismin sözleşmesi sene sonunda sona ererken, Sarı-Lacivertli kulüp birçok oyuncuyla masaya oturmayacak.

Şener ve Skrtel ile sözleşme uzatma fikri

Şener Özbayraklı ile kesin olarak mukavele uzatmaya hazırlanan Sarı-Lacivertliler, Martin Skrtel ile de görüşme yapmayı planlıyor. Fakat maddi olarak çok iyi bir sözleşmeye sahip olan Skrtel ile masadan anlaşma çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Yiğithan Güveli için karar verilmedi

Fenerbahçe'de sözleşmesi yenilenmesi gündeme gelen bir diğer isim olan Yiğithan Güveli'nin ise sık sık yaşadığı sakatlıklar sebebiyle hakkında net olarak bir karar verilmedi.

Ayew ve Benzia'nın Fenerbahçe'deki geleceği

Kiralık oyunculardan da Ayew'i 1 yıl daha kiralamayı planlayan Sarı-Lacivertliler, ikinci yarıdaki performansına göre Benzia'yı da tutmayı düşünebilir.

Fenerbahçe sözleşme görüşmelerine ne zaman başlayacak?

Fenerbahçe sözleşme görüşmelerine ise 31 Ocak'tan sonra, yani transfer döneminin ardından başlamayı planlıyor.

İkinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 16 puanla 17. sırada tamamlamıştı. Teknik direktörlük görevine Ersun Yanal'ı getiren sarı-lacivertliler, ikinci yarıda ise bambaşka bir görüntü ortaya koymak için planlamalar yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler