Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Ali Koç çok istiyor...

20.11.2018 - 08:48 | Son Güncellenme: 23.11.2018 - 12:18

Son dönemde Beşiktaş taraftarıyla sorun yaşayan Oğuzhan Özyakup, Fenerbahçe'nin transfer gündemine geldi.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Ali Koç çok istiyor...
Ozan Tufan'ı transfer etmek isteyen Beşiktaş'a, Fenerbahçe'den karşı cevap geldi....
Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın 10 numarasına kancayı taktı. AMK Gazete'nin haberine göre; devre arasında bonservis bedeli ödemeden transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe, Oğuzhan Özyakup'u takas ve bir miktar ücretle kadrosuna katmayı planlıyor.
Haberde Tolgay Arslan isminin ikinci planda olduğu belirtilirken Ali Koç'un özellikle Oğuzhan'da ısrarcı olduğu iddia edildi.

KOÇ DEVREYE GİRİYOR

Beşiktaş taraftarıyla sezon başından beri arası bozuk olan ve Vodafone Park'taki maçlarda ıslıklanan Ozzie'nin Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı bildirildi.

Erwin Koeman, Hollandalı doğumlu Oğuzhan'ı uzun süredir tanıdığını belirtip kadroya güç katacağını düşünüyor. Başkan Koç'un ikili ilişkierinin iyi olduğu Orman ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağı ve resmi teklifi ileteceği ifade edildi.

BU TEKLİF İLK DEĞİL

Fenerbahçe'nin geçmiş dönemlerde de Oğuzhan'ı istediği biliniyor. Aziz Yıldırım döneminde milli futbolcu için ilk temasını yapan Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminde Ali Koç başkanlığında da bir kez daha nabız yoklamıştı.

Öte yandan Beşiktaş'ta bedelli askerlik yapacak futbolcular arasında yer alan Oğuzhan Özyakup, haziran ayında vatani görevini gerçekleştirecek.

Şenol Güneş bunu da yaptı! Oğuzhan ve Tolgay'dan sonra...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü maçıyla birlikte takımda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.
Demir Grup Sivasspor maçında ilk 11'de şans verdiği genç oyuncu Güven Yalçın'ın gol atması ve başarılı bir performans da ortaya koyması Güneş'i Dorukhan Toköz için de harekete geçirdi.

Şenol Güneş bunu da yaptı! Oğuzhan ve Tolgay'dan sonra...

Tecrübeli teknik adam Ankaragücü ile oynanacak kritik maçta forvette 19 yaşındaki Güven'e orta alanda da Dorukhan'a şans vermeyi planlıyor.
MİLLİ MAÇTAN YORGUN DÖNECEKLER Hürriyet'in haberine göre Tolgay Arslan'ın kadro dışı olması, Oğuzhan Özyakup'un form düşüklüğü, Atiba ve Medel'in milli takımlardan yorgun dönecek olması Güneş'i Dorukhan'ı ilk 11'de oynatmaya yöneltti. Babel'in de Hollanda'nın Almanya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanması Güneş'in bir hayli canını sıktı.
Süper Lig'de sadece Sivasspor maçında sonradan oyuna girerek 32 dakika şans bulan 22 yaşındaki oyuncu, özellikle Genk ile oynanan maçta ortaya koyduğu mücadeleyle büyük taktir kazanmıştı.
Güneş, Oğuzhan, Atiba ve Medel üçlüsünden birini feda ederek Dorukhan'ı oynatmayı düşünüyor.
Şenol Güneş'in Ankaragücü karşısında çıkartmayı düşündüğü 11 şu şekilde;
KARIUS
GÖKHAN GÖNÜL
PEPE
VIDA
CANER ERKİN
ATIBA
DORUKHAN TOKÖZ
ADEM LJAJIC
QUARESMA
LENS
GÜVEN YALÇIN
Senin için hazırladığımız haberler