Fenerbahçe'den taraftara Kiev çağrısı

07.09.2022 - 18:19 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 18:28

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev'i konuk edecek. Yönetici Burak Çağlan Kızılhan taraftara çağrı yaptı.

Fenerbahçe'den taraftara Kiev çağrısı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk hafta maçında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Bu maç öncesinde Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan sarı lacivertli taraftarlara çağrıda bulundu.

Spor ile siyasetin birbirinden ayrılması lazım

Kızılhan "Her zaman altını çizdiğimiz gibi spor ile siyasetin birbirinden ayrılması lazım. Bu sebeple tekrar değerli taraftarlarımızdan rica ediyorum; yarın akşamki mücadelede futbol dışında hiçbir hususa sapmadan tamamen takımımızın yanında hep beraber hedefe kitlenmiş bir şekilde ilerleyelim, buna da zaten yürekten inanıyorum.

Şu an çok daha hazırız. Yarınki maça da konsantre olduk. Takımımız da heyecan içerisinde. İnşallah iyi bir başlangıç yapacağız ve gruplardaki ilk maçımızda galip gelerek yolumuza devam edeceğiz.

Dinamo Kiev ile oynayacağız

Yarın akşam itibarıyla UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan başlıyor. Kaderin bir cilvesi olarak da gruplardaki ilk maçımızı Dinamo Kiev ile oynayacağız. Yaklaşık iki ay önce talihsiz bir seri oynamıştık ve yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam ettik.

Şimdi ise takımımız çok daha iyi, çok daha oturmuş, çok daha hazır bir şekilde yarın akşamki mücadeleye çıkacağız. Hem takımımız hem de camiamız yarın akşamki maç için büyük bir heyecan içerisinde.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçının bilet fiyatları açıklandı
Habere Git

Tahriklere hiçbir şekilde kapılmadan sadece destek

Biletler satışa çıktığı andan itibaren tükendi. Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Yarın akşam çok önemli.

‘Tam destek’ çağrısında bulunduğumuz taraftarlarımızın bu çağrıya en iyi cevabı; futbol dışı hususlara sapmadan, Kulübümüzü herhangi bir şekilde zor durumda bırakmadan, tahriklere hiçbir şekilde kapılmadan, merdiven boşluklarına, blok önlerine dikkat ederek ve özen göstererek, tamamen takımımızın yanında, takımımızı destekleyerek ve mabedimizde oluşturacakları atmosferle sağlayacaklarına yürekten inanıyorum.

Yarın akşam takımımız sahada, taraftarlarımız tribünlerde hedefe kitlenmiş bir şekilde ne gerekiyorsa yapacağız.

Umarım inşallah iyi bir başlangıç olacak, takımımıza başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler