Fenerbahçe'den transfer... 3 genç yıldızı kaptılar

18.01.2023 - 11:46 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 11:50

Gençlere yatırım yapan Fenerbahçe, Denizli'de bulunan Çamlık Futbol Kulübü'nün 3 yeteneğini kadrosuna kattı. Oyuncular Fenerbahçe akademisinde eğitim görecek.

Fenerbahçe'den transfer... 3 genç yıldızı kaptılar

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, bir yandan A Takımı kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor bir yandan da futbol akademisine Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden transferler yapıyor. Sarı lacivertliler en son olarak Denizli'deki 3 yeteneği kadrosuna kattı.

Çamlık Başkanı Şenol Ünlü transferleri açıkladı

Denizli Çamlık Futbol Kulübü Başkanı ve antrenörü Şenol Ünlü, takımda yetişen 2011 doğumlu sol bek oyuncusu Mehmet Mustafa Şahin, 2011 doğumlu orta saha oyuncusu Bertuğ Yiğit Özdemir ile 2012 doğumlu Doğukan Kocabatmaz’ın Fenerbahçe’ye transfer olduklarını açıkladı. 

Galatasaray ve Trabzonspor da oyuncuları istiyor

Fenerbahçe'nin bu 3 oyuncu dışında bir genci daha istediğini belirten Ünlü,  "3 tane oyuncumuzu Fenerbahçe’ye teslim ettik. 1 oyuncumuz daha yüksek ihtimalle Fenerbahçe’ye gidecek ama resmileşmedi. Bir ya da 2 oyuncumuz ile de Galatasaray ve Trabzonspor’un ilgisi var" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Alioski’nin yerini Serie A'dan dolduruyor
Habere Git

6-7 oyuncu büyük takımlara gidecek

Ünlü'nün verdiği bilgiye göre haziran ayında Çamlık Futbol Kulübü'nden  6 ya da 7 oyuncu büyük takımların alt yapılarına katılacak.

"Onlar gidecek yetiştirme devam edecek"

Ünlü şöyle konuştu: "Onlar gidecek kalanları yetiştirmeye devam edeceğiz. Burada da oyuncularımız eğitimlerini iyi alıyorlar onun dışında bir sürü kulüpte oyuncumuz var. Uşakspor'da oyuncularımız var, Kuşadasıspor'da oyuncularımız var, devre arasında Afyonspor'da da oyuncumuz olacak. Bunlarla beraber her yıl 10 tane oyuncuyu iyi yerlere vermiş oluyoruz." 

Fenerbahçe'ye gittikleri için mutlular

Fenerbahçe’ye transfer olan geleceğin yıldız futbolcu adayları Bertuğ Yiğit Özdemir ve Mehmet Mustafa Şahin ise Fenerbahçe gibi bir takımın formasını giyecekleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Oyuncular, başarılı olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe istiyordu, Galatasaray görüşme yaptı!
Habere Git

Fenerbahçe kalecisi Türkiye Milli Takımı'na gidiyor

Ünlü, Çamlık Futbol Kulübü'nün daha önce Fenerbahçe'ye verdiği kalecinin 2008'lilerin bulunduğu Türkiye Milli Takımı'na çağrılacağını söyledi. Ünlü,  "Bu olursa Türkiye Milli Takımı giyen oyuncu sayımız 6 olacak. Ben futbol okulunu açtığımda 20 yılda 10 tane milli demiştim en az ama şu an 15. yılda 6. milli oyuncumuz oldu" dedi. 

"Denizlispor'daki futbolcu profesyonel oluyor"

Çamlık FK Başkanı, yıllar sonra Denizlispor’a da oyuncu vermeye başladıklarını belirterek . Daha önce Denizlispor’a vermiş olduğumuz oyuncu bu hafta profesyonel olacak" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler