Fenerbahçe'den transfer sürprizi! Comolli...

15.03.2019 - 08:53 | Son Güncellenme: 15.03.2019 - 11:53

Fenerbahçe'den transfer sürprizi! Comolli...

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan hızla kurtulmak isteyen ve gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de transferde 3 sürpriz isim gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerde transfer konusundaki gelişmeler şu şekilde;

Fenerbahçe'nin transfer planı ortaya çıktı

Transfer konusundaki gelişmelerin sarı-lacivertli takımın 2 hafta önce 3-2 kazandığı Rizespor maçı sonrasında yaşandığı kaydedildi.

Comolli, Okay, Enes ve İrfan Can'ı sordu

Alınan bilgiye göre karşılaşmanın ardından menajer Ömer Koray Uzun'la karşılaşan sportif direktör Damien Comolli'nin, Celta Vigo'da forma giyen Okay Yokuşlu, Valladolid'de kiralık oynayan Enes Ünal ve Başakşehirli İrfan Can'ı sorduğu belirtildi.

Comolli: "3 futbolcuyu da istiyoruz"

Comolli, "3 oyuncuyu da beğeniyoruz. Şartları nedir? F.Bahçe'ye gelme durumları var mı?" diyerek Uzun'dan bilgi istedi.

"Celta, Okay'ı vermez. İrfan için yüksek bedel isterler"

Orta saha Okay için "Gelmesi imkansız. Celta onu vermez" cevabını veren Uzun'un 23 yaşındaki orta saha ve kanat oyuncusu İrfan Can konusunda ise "Başakşehir İrfan'ı bırakmak için yüksek bir bonservis ister" dedi.

"Kiralamaya da yanaşmazlar"

Ayrıca Uzun  "Kiralamaya da yanaşmazlar. Sizin için zor bir transfer olabilir" dediği kaydedildi. Ancak Enes Ünal hakkında ise olumlu bir görüş verdi.

Enes Ünal konusunda olumlu görüş

Bonservisi Villarreal'de olan 21 yaşındaki forvet oyuncusunun sezon sonu tekrar kiralanabileceğini kaydeden Uzun'un "Enes'in durumunu ligler bitince yeniden konuşalım.

Kulübü tekrar kiralayabilir. Uygun şartlarda getirebiliriz" diyerek açık kapı bıraktığı gelen haberler arasında. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler