Fenerbahçe'den transferde çifte bomba!

10.01.2018 - 09:27 | Son Güncellenme: 10.01.2018 - 09:27

Fenerbahçe'den transferde çifte bomba!
Evet, Fenerbahçe bu soruya cevap arıyor... Kulüplerinden ayrılma hazırlığında olan iki dünya starı için temaslarını sıklaştıran ve anlaşma aşamasına gelen sarı lacivertliler ancak birine imza attırabilecek... İşte, bu transfer gelişmesiyle ilgili tüm detaylar...
Ben Arfa... Yıldız futbolcu, PSG’den alacağı olan yaklaşık 10 milyon Euro için menaceri aracılığıyla görüşmeler yapıyordu. Fransız basınında çıkan haberlere göre taraflar orta yolu buldu. Haberlerde, PSG’nin ne kadar ödeme yapacağıyla ilgili detay verilmedi.
Bir an önce oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Ben Arfa, bu sorunun çözülmesinin ardından kendisine talip olan kulüplerle görüşmelere başlamaya hazırlanıyor. 30 yaşındaki oyuncuyla Fenerbahçe’nin yanı sıra İngiliz ekibi Leicester ilgileniyor. İdari menacer Hasan Çetinkaya’nın bu transfer için önümüzdeki günlerde Fransa’ya gitmesi bekleniyor.
Sturridge... Liverpool’un gözden çıkarttığı yıldız futbolcu, ayrılık kararı almıştı. Sturridge’ın hayali, sezonun ikinci yarısında düzenli olarak forma giyeceği bir takıma imza atıp Dünya Kupası’nda yer alma şansını artırmak.
Newcastle, kulübün satılması gündemde olduğu için bu transferde aradan çekildi. Fenerbahçe, İngiliz yıldız için İskoç ekibi Celtic ile kıyasıya bir rekabete girecek.
Sarı-Lacivertliler’in yapılan ilk görüşmede sunduğu cazip maaş teklifine Sturridge cephesinden yeşil ışık gelmişti. Liverpool kiralamayı kabul ederse, bu transferin gerçekleşme ihtimali son derece yüksek. (Fanatik)
BEN ARFA
STURRİDGE
Senin için hazırladığımız haberler