Fenerbahçe, Salih Özcan, Emre Can Ve Suat Serdar'ı Transfer Etmek İstiyor

22.07.2023 - 08:32 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 11:42

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Borussia Dortmund'dan Salih Özcan ve Emre Can'ın yanı sıra Hertha Berlin'den Suat Serdar'ın peşine düştüğü iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe, Salih Özcan, Emre Can Ve Suat Serdar'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Transfer döneminde kadrosuna yıldız oyuncuları dahil eden Fenerbahçe, rotasını yerli oyunculara çevirdi. Kanarya'nın gündemine Emre Can, Salih Özcan ve Suat Serdar'ı aldığı iddia edildi. Detaylar...

Emre Can ve Salih Özcan'a onay çıktı

A Spoor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, teknik ekibin de onayladığı Emre Can ve Salih Özcan için ilk görüşmeyi yaptı. İki ismi de kadrosuna katmak için görüşmelere hız verileceği iddia edidli. 

Emre Can, Türkiye'yi istemiyor

Salih Özcan cephesinde sorun olmadığı, Emre Can'ın ise ilk etapta Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı ifade edildi. Ayrıca Emre Can, Dortmund ile yeni sözleşme uzatma kararı aldı. Yıldız oyuncu Alman devi ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Mert Müldür kararını verdi
Habere Git

Emre Can'ın performansı

Geçen sezon 38 maçta forma giyen Emre Can, 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 29 yaşındaki önlibero, 11 maçta sarı kart gördü.

Salih Özcan'ın kariyeri ve performansı

Almanya'da futbola başlayan milli futbolcu Salih Özcan ise Köln'de profesyonel oldu. Kiel'de kiralık oynayan Salih, geçen sezonun başında 5 milyon Euro bonservis bedeline Borussia Dortmund'un yolunu tuttu. Salih Özcan, 2022/23 sezonunda 36 resmi müsabakada görev aldı. 25 yaşındaki önlibero, gol katkısı sunamazken, 2 asist üretti. Salih, 10 mücadelede ise sarı kart gördü.

Diğer aday Suat Serdar

Sarı-Lacivertliler, bu iki ismin yanı sıra Hertha Berlin'de görev yapan Suat Serdar'ı da transfer listesinde bulunduruyor. Kanarya, Suat Serdar transferini bitirmek için görüşmeler yapacağı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler