Fenerbahçe'de Enner Valencia Gelişmesi! Sözleşmesi...

26.03.2023 - 08:33 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 15:45

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, golcü oyuncu Enner Valencia'nın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Enner Valencia Gelişmesi! Sözleşmesi...

Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak Fenerbahçe'de, sakatlığı bulunan golcü oyuncu Enner Valencia'dan sevindirici haber geldi. Başarılı oyuncunun Beşiktaş derbisinde sahada olması bekleniyor. Ayrıca, sarı-lacivertli yönetim Ekvadorlu oyuncunun sözlşemesini uzatmak için yeni bir teklif yaptı. İşte detaylar...

Fanatik'te yer alan habere göre; Alanyaspor maçında iki penaltıyı gole çeviren, ancak maçı güçlükle tamamlayan Valencia bir hayli korkutmuş, yapılan açıklamada ‘diz travmasına bağlı iç meniskus yaralanması’ teşhisi konmuştu.

Ancak kontrollerde Ekvador milli takımından da affını isteyen tecrübeli futbolcuda önemli bulgulara rastlanmadığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig devinden Fatih Terim sürprizi: Teklif...
Habere Git

Enner Valencia, Beşiktaş maçında sahada

Yıldız oyuncunun 2 Nisan Pazar günü Kadıköy Ülker Stadı’nda Beşiktaş ile oynanacak derbide takımdaki yerini alması bekleniyor. Öte yandan sol diz ön çapraz bağ operasyonu geçiren Lincoln ise sezonu kapatmıştı. 

Öte yandan, 33 yaşındaki golcünün Brezilya ekibi Internacional ile sezon sonu için anlaştığı iddia edildi. Enner Valencia ise bunu net bir şekilde yalanladı ve her açıklamasında, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu, kalmak istediğini dile getirdi. Yönetim oyuncunun sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Fenerbahçe, Valencia'nın maaşında indirim talep etti

Oyuncunun menajeriyle temas halinde olan Kanarya’da yönetim, Valencia’ya 2.5 milyon Euro’luk maaşında indirim yaparak 1+1 yıllık sözleşme teklif etti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a 9 yıl sonra bir ilk
Habere Git

Yönetimden Valencia'ya yeni teklif

Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon Euro alan Enner Valencia’ya 1.7 milyon Euro önerildiği gelen haberler arasında. Taraflar arasında görüşmeler sürüyor.

Bu sezonki performansı

Sarı-lacivertli takım ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 33 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 35 maçta 29 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler