Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye Dava Açtığı Ortaya Çıktı! Ceza...

15.03.2023 - 10:50 | Son Güncellenme: 15.03.2023 - 11:03

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de takımın yıldız futbolcularından Serdar Dursun'un kulübü dava ettiği ve ceza aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye Dava Açtığı Ortaya Çıktı! Ceza...

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun'un, kullanılan top nedeniyle sosyal medyadan yaptığı eleştiri sonrası aldığı 15 bin Euro'luk ceza için kulübü dava ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Serdar Dursun'a, "eşine rastlanmayan" bir ceza verildi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile rövanş mücadelesine çıkacak. Skorer'de yer alan haberegöre; Sarı-lacivertli kulüpte Serdar Dursun gerçeği ortaya çıktı. Fenerbahçe'de Serdar Dursun'a, "eşine rastlanmayan" bir ceza verildi.

UEFA kadrosuna alınmadı

Geçen sezonun en skorer ismi Serdar Dursun, bu sezon UEFA kadrosuna bile alınmamıştı. Oysa, sezon başındaki eleme ve play-off'ta golleri bile vardı. Buna rağmen Serdar, bu sezon bir anda zorunlu olmasa oynamayacak düzeye geldi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, Sevilla'yı bu taktikle vuracak!
Habere Git

Tahkim'den Serdar Dursun açıklaması

Serdar Dursun ile Fenerbahçe arasındaki sorun, Tahkim Kurulu'nun dün açıkladığı kararla ortaya çıktı. Kurulun kararlarının ilk maddesinde yer alan Serdar'ın, Fenerbahçe ile arasındaki davada, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun (UÇK) kararının onandığı açıklanmıştı.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Futbolcu Serdar Dursun’un, Fenerbahçe Futbol A.Ş. ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 15.12.2022 tarih ve E.2022/501- K.2022/482 sayılı kararına karşı itirazı incelendi. Tahkim Kurulu’nun 10.03.2023 tarihli toplantısında incelemeye alınan dosyada yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

Serdar kulübü dava etti

Öyleyse Fenerbahçe ile futbolcu arasında nasıl bir dava yaşandı? Öyle ya, takım içinde yer alırken, kulübü dava etmek kolay değildi.

Eleştirel paylaşım

Serdar'ın, kullandıkları topu eleştirmekten dolayı ceza aldığı ortaya çıktı. Sezon başında, bununla ilgili sosyal medya hesabına bir hikaye bırakan sarı-lacivertli futbolcunun, 24 saat sonra silinen bir paylaşımda bireysel düşüncesini söylemesi, kulüp tarafından suç olarak değerlendirildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Juan Mata'ya sürpriz teklif!
Habere Git

Fenerbahçe'den para cezası

Buna gerekçe olarak kulüp disiplin talimatı gösterildi ve 15 bin Euro (Yaklaşık 300 bin lira) ceza verilmesine karar verildi.

Senin için hazırladığımız haberler