Fenerbahçeli yıldız Tyler Dorsey, Panathinaikos'u takibe aldı!

26.12.2023 - 10:35 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 10:48

Transfer haberleri. Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko forması giyen yıldız oyuncu Tyler Dorsey, Panathinaikos'u da takibine aldı. Detaylar.

Fenerbahçeli yıldız Tyler Dorsey, Panathinaikos'u takibe aldı!

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko forması giyen Tyler Dorsey'den flaş bir hareket geldi.

Tyler Dorsey, Panathinaikos'u takip etti

Fenerbahçe Beko'nun ABD asıllı Yunan basketbolcusu Tyler Dorsey, sosyal medya hesabından Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC takımını takip etmeye başladı.

Başarılı oyuncu Euroleague kulüpleri arasında Fenerbahçe Beko ve eskiden formasını giydiği Maccabi Tel Aviv ile Olympiacos'u takip ediyordu. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Beşiktaşlı yıldıza talip oldu!
Habere Git

Fenerbahçe yazın transfere izin vermemişti

Bilindiği üzere Tyler Dorsey'in yaz aylarında Panathinaikos ile anlaşmaya vardığı ancak Fenerbahçe Beko'nun bu anlaşmaya izin vermediği iddia edilmişti. 

Bu sezonki performansı

Bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde 5 maça çıkan Dorsey 9.4 sayı, 3.6 ribaund, 2.6 asist ve 1.0 top çalma ortalamaları ile oynadı.

Euroleague'de ise 16 maçta sahaya çıkan ABD asıllı Yunan oyuncu 10.0 sayı, 2.2 ribaund, 2.1 asist, 0.2 top çalma ve 10.1 verimlilik puanı ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan yayıncı kuruluş ve VAR tepkisi: Şikayet edecek
Habere Git

Öte yandan dün ligde Darüşşafaka'yı deplasmanda 56-98 mağlup eden Fenerbahçe Beko, ligde 2. sırada yer alıyor. Euroleague'de ise 28 Aralık Perşembe günü saat 20.30'da Anadolu Efes ile derbi mücadelesine çıkacak olan Sarı-Lacivertli ekip Avrupa Ligi'nde 7. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler