Ergin Ataman transfer etmek istemişti! Fenerbahçeli yıldız ayrılık sinyalini verdi!

03.02.2024 - 21:10 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 22:22

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Amerikalı skoreri Tyler Dorsey'nin bugün sosyal medya üzerinde yaptığı bazı şeyler dikkat çekti.

Ergin Ataman transfer etmek istemişti! Fenerbahçeli yıldız ayrılık sinyalini verdi!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Amerika asıllı Yunan guardı Tyler Dorsey'nin sosyal medya hesabında bugün yaşanan hareketlilik dikkat çekti.

Fenerbahçeli yıldızdan Yunanlara "Kalimera" mesajı

27 yaşındaki oyuncu "X" hesabı üzerinden eski takımı Olympiacos BC'nin dün Bayern Münih'i yendiği maçın ardından attığı videoyu alıntılayarak "Kalimera" (Günaydın) yazılı bir gönderi attı. Yıldız oyuncu yaklaşık bir saat sonra bu gönderiyi sildi.

Yıldız oyuncu Fenerbahçe'yi sildi

Öte yandan Tyler Dorsey'nin Instagram hesabı üzerinden Fenerbahçe'ye dair bütün göderileri kaldırması da gözden kaçmadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de kaptan Alperi Onar'dan şampiyonluğun sırrı...
Habere Git

Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a transfer izni yok

Yaklaşık 1 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giyen 1.93'lük oyuncunun yaz aylarında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı bir diğer Yunan ekibi Panathinaikos BC ile anlaştığı ama transfere o dönem takımı çalıştıran Dimitris Itoudis'in onay vermediği iddia edilmişti.

Dimitris Itoudis ile anlaşamadı

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden yana istikrarsız bir performans sergileyen Tyler Dorsey'in uzunca bir dönem Aralık ayının ortasına kadar takımı çalıştıran Yunan koç Dimitris Itoudis ile arasının bozuk olduğu söylentileri gündeme gelmişti.

Saras başta şans tanıdı şimdi süreleri düştü

Fenerbahçe Beko'da 1.5 ay önce göreve gelen Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius'un başlarda büyük verim aldığı oyuncu son zamanlarda form grafiğinde tekrardan düşüş yaşadı. Tyler Dorsey temsilcimizin EuroLeague'de oynadığı son ASVEL ve AS Monaco maçlarında yanlızca ortalama 8 dakika süre alırken toplamda 2 sayı atabildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transfer Amine Noua kimdir?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler