Fenerbahçe'nin Stoperi Mauricio Lemos'a Atletico Mineiro Talip Oldu

11.02.2023 - 18:48 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 19:40

Fenerbahçe'de bu sezon başından beri kadroda düşünülmeyen Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'a Brezilya ekibi Ateltico Mineiro talip oldu.

Fenerbahçe'nin Stoperi Mauricio Lemos'a Atletico Mineiro Talip Oldu

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen stoper Mauricio Lemos'a talip çıktı. Stoper rotasyonunun sonunda bulunan 27 yaşındaki oyuncuya Brezilya Serie A ekibi Altetico Mineiro'nun ilgi gösterdiği iddia edildi.

Lemos sıcak bakıyor

Rádio Itatiaia'nın bildirdiği habere göre Brezilya Serie A'nın güçlü ekiplerinden Atletico Mineiro oyuncu konusunda ısrarcı. Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan yıldızın bu teklife sıcak baktığı söyleniyor.

Lisansı çıkmamıştı

Geçen sezon Belçika ligi ekibi Beerschot V.A'da kiralık olarak oynayan oyuncu bu sezon başında Türkiye Futbol Federasyonu'na verilen 14 kişilik yabancı oyuncu listesinde yer almadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den çadır çağrısı
Habere Git

Büyük umutlarla geldi

2020-2021 sezonunun başında İspanya La Liga ekibi Las Palmas'tan takıma katılan Uruguaylı stoper oyun kurma yeteneği ve hava topu hakimiyeti ile büyük beklenti yaratmıştı fakat Fenerbahçe formasını toplamda sadece 15 maçta terletebildi.

Hulk'a takım arkadaşı oluyor

Maurico Lemos'un katılmak üzere olduğu Atletico Mineiro kadrosunda Avrupa'da tanınan birçok ismi barındırıyor. Adı bir dönem ciddi şekilde temsilcilerimizle anılan Hulk, Eduardo Vargas, Alan Kardec ve eski Galatasaraylı Mariano siyah beyazlı formayı giyiyor. 

Geçen sezon hayal kırıklığı yarattılar

2020-2021 sezonunu Hulk ve Diego Costa'lı kadrosu ile Brezilya Serie A'da şampiyon olarak tamamlayan Atletico Mineiro geçen sezon ligi 7. sırada tamamladı ve büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak: "Hulk transferinden niye benim haberim yok acaba"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler