Sevilla, Fenerbahçeli Miguel Crespo'ya Talip Oldu

06.01.2023 - 19:06 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 19:37

İspanyol ekibi Sevilla, Galatasaraylı Vitor Nelsson sonrası Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'yu transfer etmek istiyor. Detaylar...

Sevilla, Fenerbahçeli Miguel Crespo'ya Talip Oldu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo, Avrupa'nın dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Yıldız oyuncuya son olarak İspanyol devi Sevilla devreye girdiği iddia edildi. İşte Sevilla'nın sunduğu dev teklif...

Miguel Crespo'ya dev talip

İspanyol basınında yer alan habere göre Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Miguel Crespo'ya Atletico Madrid ve Napoli'den sonra Sevilla'da takibe başladı. Portekizli futbolcu için Sevilla dev bonservis bedeli ile transferi bitireceği iddia edildi.

Skorer'in derlediği habere göre, La Liga ekiplerinden Sevilla'nın, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu uzun süredir takip ettiği ve transferi 12+3 milyon euro bir bedelle bitirebileceği belirtildi. Haberde, Crespo'nun iyi bir oyuncu olduğu vurgulandı. Ancak Sevilla için bu transferin bir öncelik olmadığı kaydedildi.

Miguel Crespo'nun performansı

Miguel Crespo, Fenerbahçe ile bu sezon 23 karşılaşmada görev aldı.  Portekizli oyuncu, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarstı ve bunun yanında takım arkadaşlarına 3 kez gol pası verdi. Miguel Crespo'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

İspanyol ekibinde teknik direktör Jorge Sampaoli'nin öncelik transferi olarak Crespo'yu istediği iddia edildi. Portekizli oyuncunun gösterdiği performans ile Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmeye devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler