Ryan Kent'e Premier Lig'den talip oldular

07.07.2024 - 16:50 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 17:00

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon İskoç ekibi Rangers'tan kadrosuna kattığı Ryan Kent'e üç İngiliz takımının talip olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Ryan Kent'e Premier Lig'den talip oldular

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent'e 1 Premier Lig ve 2 Championship ekibinin talip olduğu iddia edildi.

Forma şansı bulmakta zorlandı

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Ryan Kent, geçtiğimiz sezon teknik direktör İsmail Kartal liderliğindeki Sarı-Lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlandı.

18 maçta sahaya çıktı

İskoç futbolcu, yalnızca 18 maçta forma giydi ve 736 dakika sahada kaldı. Kent bu maçlarda 1 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Kadroda düşünülmüyor

Fenerbahçe, gelecek sezonda kadroda düşünmediği Ryan Kent için gelecek tekliflere açık. Son olarak İngiliz basınında 27 yaşındaki yıldız ile 3 kulübün ilgilendiği kaydedildi.

Üç İngiliz kulübü ilgileniyor

Darren Witcoop imzalı habere göre; Premier Lig'in yeni ekiplerinden Ipswich Town'ın teknik direktörü Kieran McKenne'nin, Ryan Kent'i beğendiği ve kadrosuna görmeye sıcak baktığı iddia edildi. Ayrıca iki Championship ekibinin de Kent'i istediği belirtildi.

3 yıllık kontratı var

Ryan Kent'in, Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. İskoç futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler