Fenerbahçe'nin Eski Forveti İlhan Parlak, Kramponlarını Astı!

14.09.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 21:37

Son dakika spor haberleri.... Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen 36 yaşındaki forvet İlhan Parlak, aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı. İşte detaylar

Fenerbahçe'nin Eski Forveti İlhan Parlak, Kramponlarını Astı!

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve son olarak Kayserispor'da top koşturan İlhan Parlak, 36 yaşında aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

Parlak, İngiltere'de çalışmalar yapacak

2004-2007 ve 2020-2023 yılları arasında Kayserispor forması giyen İlhan Parlak, 36 yaşında aktif futbol kariyerini sonlandırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan Parlak, futbolun farklı alanlarında başarı göstermek için İngiltere'de çalışmalara başlayacağını söyledi.

İşte İlhan Parlak'ın açıklaması

İlhan Parlak'ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

"Futbol kariyerime başlangıcım olan Kayserispor formasıyla sonlandırmak istiyorum. Hikayemde emeği olan herkese teşekkür ederim. 50'den fazla teknikdirektörle çalışmış, Süper Lig'de en çok forma terletmiş sporculardan birisi olarak, futbolun diğer alanlarında başarılı olmak için İngiltere'de çalışmalarıma başlayacağım. Sevgilerimle." 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den büyük jest
Habere Git

İlhan Parlak'ın performansı

Profesyonel futbolculuk kariyerinde toplamda 484 maça çıkan İlhan Parlak, 86 gol ve 39 asistlik performans sergiledi. 

İlhan Parlak'ın kariyeri

Parlak, kariyeri boyunca Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor, MKE Ankaragücü, Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor ve Ankaraspor formalarını terletti.

Senin için hazırladığımız haberler