Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Miroslav Stoch Süper Lig'e Transfer Oluyor

01.07.2022 - 00:28 | Son Güncellenme: 01.07.2022 - 01:05

Sloven Liberec ile sözleşmesi biten Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Miroslav Stoch, Süper Lig'e geri dönebilir. Menajerler tarafından önerildi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'nin Eski Yıldızı Miroslav Stoch Süper Lig'e Transfer Oluyor

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Miroslav Stoch, Spor Toto Süper Lig'e geri dönebilir. Futbolcunun menajeri, Süper Lig'in yeni ekiplerine öneride bulundu.

Süper Lig'e dönmek istiyor

Premier Lig devinden 2010 yılında 5,5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan ve Türkiye'de Bursaspor formasını da kiralık olarak terleten Miroslav Stoch'un yeniden Süper Lig'e dönmek istediği ifade edildi.

Sarı-Lacivertli kulübe transfer olduktan sonra PAOK, Al-Ain FC ve Bursaspor'a kiralanan, 2017'de 1 milyon Euro'ya Slavia Prag'a gönderilen Stoch, 2020-21 sezonu ara transfer döneminde Zaglebie Lubin'in yolunu tutmuş, 21-22 sezonunu da Slovan Liberec'e geçmişti.

Süper Lig'in yeni takımlarıyla temasa geçti

Akşam'ın haberine göre Çekya ekibi ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcu, Süper Lig'e geri dönek istedi. Menajerleri aracılığıyla Süper Lig'in yeni ekipleri ile temasa geçen Stoch'un maaş konusunda da zorluk çıkarmayacağı iddia edildi.

Raporlar incelenecek

Süper Lig'e çıkan yeni takımların ise sezonun yarısında Slovan Liberec forması giyemeyen 32 yaşındaki kanat oyuncusunun raporlarını inceleyecekleri, rapor sonuçlarının olumlu olması halinde transfer önerisini değerlendirmeye alacakları kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yıldızı takımdan ayrıldı! İşte yeni adresi...
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Slovan Liberec ile 12 karşılaşmada görev alan Miroslav Stoch, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler