Fenerbahçe'nin forvetinde neler oluyor! İşte son durum...

28.10.2017 - 03:35 | Son Güncellenme: 28.10.2017 - 03:35

Fenerbahçe’de cezalı ve sakat oyuncu bulunmaması, Aykut Kocaman’ın yüzünü güldürüyordu. Ancak Vincent Janssen, kasığındaki ağrıları nedeniyle önceki günkü idmanda düz koşu yapmakla yetinmişti. Hollandalı yıldız dün takımla çalışsa da kendisini fazla zorlamadığı öğrenildi. Bunun nedeni, Janssen’in ağrılarının tam olarak geçmemesi. 23 yaşındaki oyuncu buna rağmen oynamak istiyor. Ancak Dirar’ın kendini zorlayıp 2 hafta sahalardan uzak kalması sonrası, Aykut Kocaman’ın daha temkinli davrandığı öğrenildi.

Son karar verilmedi

Başarılı teknik adamın son idmanda Roberto Soldado’yu as takımda denediği kaydedildi. İspanyol forvet, hafta boyunca yapılan antrenmanlarda, sergilediği başarılı performansla göz doldurdu. Kocaman, öğrencisi bu kadar iyi durumdayken onu daha fazla yedek bekletip, kaybetmek istemiyor. Bu nedenle pazartesi günkü Kayserispor karşılaşmasında Janssen’in kulübede oturup, İspanyol forvetin 11’de başlayabileceği belirtildi. Ancak bu konudaki son karar, bugün ve yarın yapılacak idmanlardan sonra verilecek.

Fernandao hazır kıta

Sarı-Lacivertliler’in bir diğer forveti Fernandao da hocasından forma bekliyor. Brezilyalı oyuncu, fazla kilolarından tamamen kurtuldu. Maç eksiği dışında bir sorunu kalmadı. Tecrübeli oyuncunun hazır hale gelmesi, Aykut Kocaman’ın da yüzünü güldürüyor. Hava toplarında son derece etkili olan Fernandao, kapalı savunmalar karşısında Kocaman için önemli bir silah haline gelebilir. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler