Fenerbahçeli Bora Aydınlık Hull City'e Kiralık Gidiyor

03.08.2023 - 15:06 | Son Güncellenme: 03.08.2023 - 17:56

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Bora Aydınlık, Hullu City'e kiralık olarak verilecek. Acun Ilıcalı sarı lacivertli yönetimle el sıkıştı. İşte detaylar.

Fenerbahçeli Bora Aydınlık Hull City'e Kiralık Gidiyor

AJANSSPOR-ÖZEL

Fenerbahçe'nin altyapısından çıkan genç futbolcularından Bora Aydınlık, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e kiralık olarak transfer oluyor. 

Fenerbahçe satmayı kabul etmedi

Fenerbahçe yönetimi, altyapısından yetişen Bora Aydınlık'ın gelişmesi için İngiliz kulübünün teklifini kabul etti. Oyuncunun satın alma opsiyonu da masada olmasına karşın sarı lacivertli yönetim bunu kabul etmedi. 

Ilıcalı, Bora ve babasıyla görüştü

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetiminin bilgisi dahilinde Bora Aydınlık ve babası Arkın Aydınlık ile İstanbul Levent'teki ofisinde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonunda taraflar anlaşma sağladı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray'ın rekorunu kırdı
Habere Git

Son görüşme Okan Özkan ve menajerle

İngiltere Premier Lig'e yeniden yükselmeyi hedefleyen Hull City'nin patronu Türk medya patronu Acun Ilıcalı, daha sonra Fenerbahçe Planlama Direktörü Okan Özkan ve oyuncunun menajeriyle bir araya geldi. Görüşmede Bora'nın kiralık olarak transferi üzerinde anlaşma sağlandı. 

İsmail Kartal kampa götürdü

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, teknik direktör İsmail Kartal tarafından bu sezon başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında götürüldü. 

Zimbru rövanşında yedekti

18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin Zimbru ile oynadığı ve 4-0 kazandığı UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçında yedek soyundu ama süre alamadı. Bora Aydınlık, Türkiye U19 Milli Takımı'nda iki defa forma giydi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha!
Habere Git

Bora Aydınlık kimdir? Menajeri kim?

9 Mayıs 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nin Miami kentinde dünyaya gelen Bora Aydınlık, çifte vatandaşlığa sahip. Sol kanatta oynayan oyuncu, santrfor ve on numara mevkilerinde de görev alabiliyor. Bora Aydınlık, CAA Base Ltd menajerlik firmasına bağlı bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler