Fenerbahçe'nin gözdesi Marcelo imzayı atıyor! İşte yeni takımı...

08.12.2021 - 15:05 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 15:10

Transferde adı birçok kez Fenerbahçe ile anılan Real Madrid'in Brezilyalı defans oyuncusu Marcelo'nun gelecek yıl Fluminense'e dönebileceği bildirildi.

Fenerbahçe'nin gözdesi Marcelo imzayı atıyor! İşte yeni takımı...

Sözleşme uzatmayacak

33 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki Haziran ayında Real Madrid ile sözleşmesi sona erecek ve Brezilyalının 15 yıllık Avrupa macerasını sona erdirmeye hazırlandığı, İspanya ekibi ile sözleşme uzatma olasılığının pek olmadığı yazıldı.

Fluminense ile temasta 

Dış basında yer alan habere göre; bazı kulüplerin tecrübeli sol bekte ilgi duyduğu ancak Fluminense ile temas halinde olduğu aktarıldı.

Milli Takıma dönmek istiyor

Kendini yeniden kanıtlamak isteyen 33 yaşındaki futbolcunun, Fluminense'de iyi performans göstermesi halinde yeniden milli takıma dönmeyi umut ettiği kaydedildi.

Adı Fenerbahçe ile anıldı 

Adı geçtiğimiz transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan başarılı sol bek parlak kariyeri boyunca beş La Liga şampiyonluğu, iki Copa del Rey ve dört Şampiyonlar Ligi kupası kazanarak mevcut takımı için tüm karşılaşmalarda 533 maça çıktı.

Sadec 5 maçta oynadı 

Marcelo, 2021-22 sezonunda Carlo Ancelotti'nin tarafında sadece beş maçta forma şansı bulurken, La Liga'da sadece 89 dakika forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler