Fenerbahçe'nin gözdesinden transfer açıklaması!

25.08.2020 - 11:50 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 11:53

Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Marcel Tisserand, geleceği hakkında konuştu. Wolfsburg'dan ayrılacak mı? Transferi hakkında neler söyledi?

Fenerbahçe'nin gözdesinden transfer açıklaması!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Almanya'da Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand'ı transfer etmek istediği iddia edildi. Teknik patron Erol Bulut'un çok istediği belirtilen defans oyuncusu Marcel Tisserand, Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? Detaylar haberde...

Tisserand geleceği için neler söyledi?

Bundesliga'da Wolfsburg forması giyen Kongolu futbolcu Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transferinin çok yakın olduğu öne sürüldü. Futbolcu, geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

"Wolfsburg benim ilk seçeneğim"

Demokratik Kongolu oyuncu, Wolfsburg'daki geleceğinin henüz netleşmediğini söyledi. Marcel Tisserand, "Ekim ayının başına kadar neler olacağını ben de bekliyorum. Wolfsburg benim ilk seçeneğim. Öncelikle durumun burada nasıl gelişeceğini görmek istiyorum" dedi.

Wolfsburg'da beklediği şansı bulamazsa ayrılığı düşünecek

Wolfsburg ile sözleşmesi 2022 tarihine kadar devam eden futbolcu, "Bana, gereken şans eğer gelmezse başka bir kulübe bakmam gerekebilir. Ben oynamak istiyorum. Eğer oynama şansım yoksa bundan memnun olmam" diyerek sözlerini tamamladı.

Tisserand'ın geçen sezonki performansı

Marcel Tisserand, geçen sezon Wolfsburg'da 23 maçta 1906 dakika süre aldı ve 1 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Futbolcu, kariyerinde daha önce Ingolstadt, Monaco, Toulouse ve Lens takımlarının formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler