Fenerbahçe'nin Transfer Gündemindeki Jackson Porozo'ya Manchester City Talip

22.03.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 19:18

Premier Lig devi Manchester City, Fenerbahçe'nin gündemindeki Jackson Porozo'ya transfer teklifi için hazırlanıyor. Jackson Porozo kimdir? İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemindeki Jackson Porozo'ya Manchester City Talip

Spor Toto Süper Lig'de beklenenin altında kalan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in başarılı stoper ikilisine Avrupa kancası gelince stoper arayışları hız kazanmıştı. Ojogo'nun haberine göre, Boavista'dan Jackson Porozo transferinde ise zorlu rakip Manchester City oldu.

Teklife hazırlanıyor

Haberde Premier Lig devi Manchester City'nin, Boavista'nın 21 yaşındaki defans oyuncusu Jackson Porozo'ya transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı kaydedildi.

Sarı-Lacivertli stoperlere Avrupa kancası

Bu sezon Fenerbahçe'nin başarılı stoperleri Atilla Szalai ve Kim Min-Jae, gösterdikleri performans ile Avrupa'nn önde gelen kulüplerinden beğeni topladı. İki oyuncu da çizdikleri grafik ile dev takımların transfer gündemine girmeyi başardı.

İşler zorlaştı

Stoperlerini satması durumunda Fenerbahçe, Portekiz'in Boavista takımından Jackson Porozo'yu transfer etmeyi düşünüyordu. Bu transferde Sarı-Lacivertliler'in rakibi olarak karşısına Manchester City'nin çıkması, işleri zorlaştırdı.

Jackson Porozo kimdir?

4 Ağustos 200 doğumlu Jackson Porozo, futbola ülkesi Ekuador'un Independiente del Valle takımında başladı. Manta FC Altyapısı'na geçiş yapan genç oyuncu, Brezilya'nın Santos FC takımına transfer oldu. Santos'un alt yaş kategorilerinde başarılı işlere imza atan Porozo, A Takım'a yükselmeyi başardı. 21 yaşındaki futbolcu, Ekim 2020'de Boavista ile anlaştı.

İlgini Çekebilir
Ünlü gazeteci Fenerbahçe'de aday oluyor!
Habere Git

Kritik müdahaleleri ile dikkat çekti

500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Portekiz'e gelen Jackson Porozo, Boavista forması ile bu sezon 22 karşılaşmada görev aldı. Genç stoper, gol ya da asist kaydederek, takımına skor katkısında bulunamazken, kritik müdahaleleri ve oyun görüşü ile dikkat çekti. Genç oyuncu çıktığı 22 maçta 11 kere sarı kart görürken 1 maçta kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Senin için hazırladığımız haberler