Fenerbahçe'nin hedefindeki 3 golcü!

24.07.2018 - 09:44 | Son Güncellenme: 24.07.2018 - 12:44

Fenerbahçe'nin hedefindeki 3 golcü!
Transferde dört koldan saldıran ve Devler Ligi öncesi kolları sıvayan Fenerbahçe, bombayı patlattı, ilk yabancı transferini gerçekleştirdi.
Sarı-Lacivertliler, Swansea City'nin başarılı sol kanat oyuncusu Andre Ayew'i kadrosuna kattı. Transferin rakamları da ortaya çıktı.
Comolli, İngiliz kulübü yöneticileriyle yaptığı kıran kırana pazarlık sonrasında mutlu sona ulaşmayı başardı. Fenerbahçe Ganalı yıldız için Ada ekibine 1 milyonu peşin, 500 bin eurosu da 6 ay sonra olmak üzere toplam 1.5 milyon euro ödeyecek.
Satın alma opsiyonu pazarlığı Comolli ayrıca sözleşmeye satın alma opsiyonu da koydurmak istiyor. Sarı Lacivertlilere prensipte 'Evet' diyen Ayew, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek basın önünde imza atacak ve takımın İzmir kampına katılacak.
Kanarya'nın Ganalı yıldıza yıllık 2.9 milyon euro ücret ödeyeceği belirtildi. Öte yandan Fenerbahçe'de golcü arayışları da sürüyor. İşte listedeki üç isim...
Comolli'nin listesinde Villareal'den Enes Ünal, Newcastle United'dan Mitrovic ve Tottenham'dan Janssen var. Bu üç oyuncuyla irtibatta olan Comolli, menajerleri ve kulüpleriyle de sıkı pazarlık içinde. (AMK Gazetesi)
Senin için hazırladığımız haberler