Fenerbahçe'nin transferdeki hedefi Begovic

24.06.2018 - 22:04 | Son Güncellenme: 25.06.2018 - 01:06

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin, kale mevkisine transfer etmek istediği ismin Asmir Begovic olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin, kadrosuna yeni bir kaleciyi katmak istediği de gündemdeki sıcaklığını koruyor. Hedefte ise Asmir Begovic’in olduğu iddia edildi.

Asmir Begovic ile Fenerbahçe ilgileniyor

İngiliz medyası kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Bournemouth forması giyen Boşnak eldiven Asmir Begovic'i gündemine aldığını yazdı. İngiliz Daily Star gazetesinde yer alan haberde sarı-lacivertlilerin Boşnak kaleciye teklifte bulunacağı iddia edildi.

Kaleye takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler için son olarak İngilizler Asmir Begoviç iddiasında bulundu.

Transfer için kısa süre içinde teklif yapılacak

Daily Star'da yer alan habere göre sarı-lacivertliler, kale için rotayı Bournemouth'da forma giyen Asmir Begoviç'e çevirdi. Fenerbahçe'nin Boşnak kaleciyle yakından ilgilendiğini vurgulayan İngiliz gazetesi, sarı-lacivertlilerin Boşnak file bekçisine kısa süre içerisinde teklifte bulunacağını okuyucularına duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Chelsea'den Bournemouth'a transfer olan Begoviç, takımıyla İngiltere Premier Lig'de 38 karşılaşmanın tamamında kaledeki yerini almıştı. (Htspor)

Senin için hazırladığımız haberler