Fenerbahçe'nin kraliçelerine Başkan Koç morali

15.04.2021 - 19:54 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 19:57

Basketbol Kadınlar EuroLeague'de Final Four maçlarına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe Öznur Kablo takımına, Başkan Ali Koç online bağlantı ile bir konuşma yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin kraliçelerine Başkan Koç morali

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’da 16 Nisan Cuma günü parkeye çıkacak. Karşılaşma öncesi sarı lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç,  oyuncular ve teknik heyet ile online toplantı yaptı.

Koç başarı dileklerini iletti

Kulüpten yapılan açıklamada, “Yarınki Euroleague Women F4 maçımız öncesi, Başkanımız takımımızla online bir toplantı yaparak takımımıza moral verdi ve başarılar diledi” ifadeleri kullanıldı.

Fener'in ilk rakibi Ekaterinburg

Fenerbahçe Öznur Kablo’nun ev sahipliğindeki Final four mücadeleleri Volkswagen Arena’da, 16-18 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Sarı lacivertliler yarı final maçında Rusya’nın Ekateringburg takımıyla oynayacak. Karşılaşmanın başlama saati 16.00 olarak açıklandı. 

Final maçı 18 Nisan Pazar günü

Diğer yarı final mücadelesi ise İspanyol Perfumerias Avenida ile Macaristan’ın Sopron Basket takımı karşılaşacak. Finale çıkan takımlar 18 Nisan Pazar günü kupa için mücadele edecek.

Senin için hazırladığımız haberler