Fenerbahçe'nin Mesut Özil planı!

22.03.2017 - 11:23 | Son Güncellenme: 22.03.2017 - 11:23

AJANSSPOR DIŞ HABER - İngiltere Premier Lig’de Arsenal forması giyen Mesut Özil ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Topçular’ın yıldız isminin adı kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe ile anıldı.

İngiliz basını kaynaklı haberlere göre; Mesut Özil’in Arsenal ile henüz yeni sözleşme imzalamadığı ve menajer Arsene Wenger’in de tekliflere açık olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin, kadrosunda görmek istediği Türk kökenli Alman yıldıza yıllık 6 milyon Euro net ücret önereceği de dile getirildi.

Öte yandan yıldız futbolcunun, oyuncu ve Miss Turkey güzellerinden Amine Gülşe ile birlikte olduğu, çiftin evlilik planları yaptığı hatırlatıldı. İddialara göre Mesut, kendilerine uygun ev bile araştırmaya başladı.

Fenerbahçe, transfer için nasıl bir plan yapıyor?

Mali anlamda problemli bir dönem yaşayan Fenerbahçe’nin, şu ana kadar bekleneni veremeyen Hollandalı golcü Robin Van Persie’yi yaz döneminde satmayı düşündüğü ve buradan gelecek kaynakla birlikte Mesut’u renklerine bağlamayı düşündüğü ifade edildi.

Almanya’da Schalke 04 ve Werder Bremen formaları giydikten sonra Real Madrid’in yolunu tutan Mesut Özil, 2013 yılından beri Premier Lig’de görev alıyor. Almanya Milli Takımı’nda 83 maçta 21 gol kaydeden Mesut için, Arsenal’in 35 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli belirlediği ortaya çıktı.

Wenger neler söylemişti?

Arsenal’de 31 maçta 9 gol atıp 8 asist yapan Mesut Özil’in sözleşmesi 30 Haziran 2018 tarihine sona eriyor. Hatırlanacağı gibi daha önce Arsene Wenger, ”Mesut Özil ve Alexis için tekliflerin olması normal. Sözleşmeleri devam ediyor. Daha önümüzde süre var. Kalacaklarına inanıyorum” şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler