Fenerbahçe'nin önünde 2 aday var!

19.05.2020 - 13:22 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 13:26

Fenerbahçe'nin önünde 2 aday var!

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ali Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

İbre yavaş yavaş Ali Koç'a dönüyor!

"Erol Bulut ile çok samimiyim. Onun yeri bende ayrıdır. Erol Bulut kendine inanılmaz güvenen bir insan. Çok disiplinli biri. Ali Koç'un saydığı bütün Özellikler Erol Bulut'ta var. Erol Bulur aynı zamanda Fenerbahçe'yi iyi tanıyor. Erol Bulut'a gereken sabır gösterilmeli. Erol Bulut istediği takımı kurabilirse başarılı olur ancak mevcud kadroda çok başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Erol Bulut'ta biraz daha sabırlı olmalı. Erol Bulut geçte olsa Fenerbahçe teknik direktörü olacak. İstenilen futbolcular alınmazsa Fenerbahçe'den başarı beklememeliyiz. Fenerbahçe'nin neredeyse her mevkiye transfer ihtiyacı var. 2-3 takviyeyle bu iş zor. Erol Bulut eğer gelecekse güçlü gelmeli. Artık rakipler bile iyi bir Fenerbahçe izlemek istiyor. Ali Koç doğru adımlar atmalı çünkü ibre yavaş yavaş ona dönüyor."

Fenerbahçe'nin önünde 2 aday var!

Ali Güneş son olarak Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışlarına değindi:

"Emre Belözoğlu çalışmalara başladı. Fenerbahçe'nin önünde 2 aday var. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'ye gelme ihtimali %50. Emre ile Abdullah Avcı'nın arası çok iyi ancak önce diğer alternatifler değerlendirilecektir. Abdullah Avcı, Beşiktaş'ta iyi bir dönem geçirmedi. Fenerbahçe gelecek olan yabancı hocaların isteklerini karşılayabilir mi? Burada diğer %50'lik ihtimalse Erol Bulut. Türk hocalar maddi olarak Fenerbahçe'yi zorlamaz. Fenerbahçe ilk olarak Cocu'yu denedi ancak olmadı. Bundan sonraki teknik direktör Türk olur. Nenad Bjelica'nın olma ihtimalini düşük görüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler