Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'deki play-off'ta rakibi belli oldu!

12.04.2024 - 23:01 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 23:33

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun bu akşam Olympiakos deplasmanında oynadığı maçın ardından play-off'taki rakibi belli oldu.

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'deki play-off'ta rakibi belli oldu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 34. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos'a konuk oldu. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 80-78'lik skorla galip ayrılarak play-off!u kaderini tayin etti.

Fenerbahçe'nin EuroLeague play-off'ta rakibi belli oldu

Bu sonuçla beraber 20 galibiyetle ligi 6. sırada tamamlayan temsilcimiz Fenerbahçe play-off'ta lig üçüncüsü Monaco ile eşleşti.

Fenerbahçe ev sahibi avantajı rakipte mücadele edecek

Fransız ekibi Monaco play-off hattını üst sıralarda bitirdiği için Fenerbahçe Beko karşısında ev sahibi avantajının sahibi olacak.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes play-in'de! İşte olası eşleşme...
Habere Git

EuroLeague'de play-off nasıl oynanır?

EuroLeague'de play-off eşleşmeleri 5 maç üzerinden oynanıyor. Bu doğrultuda seride 3 galibiyet alan taraf adını Final Four'a yazdırıyor. Play-off'ta ilk iki maç ve gerekmesi halinde beşinci maç seride ev sahibi avantajını alan takımın sahasında oynanıyor.

EuroLeague'de 2 play-off eşleşmesi belli oldu

EuroLeague'de normal sezonu 1 ve 2 ikinci sırada bitiren takımların rakipleri play-off öncesi oynanan play-in etabında belli oluyor. Bu doğrultuda şimdiye kadar ortaya çıkan play-off eşleşmeleri şunlar...

(1) Real Madrid - Play-in'den gelecek takım (Maccabi Tel Aviv-Baskonia kaybedeni ve Anadolu Efes-Virtus Bologna maçını kazanan taraf arasında oynanacak maç ile belli olacak.)

(2)Panathinaikos BC - Play-in'den gelecek takım (Maccabi Tel Aviv-Baskonia maçının galibi) 

(4) Barcelona- (5) Olympiakos

(3)AS Monaco- (6) Fenerbahçe Beko

 

Senin için hazırladığımız haberler