Fenerbahçe’nin rotasyonsuzları!

04.11.2022 - 17:34 | Son Güncellenme: 04.11.2022 - 17:41

Sezonun ilk resmi maçını, 20 Temmuz tarihinde Dinamo Kiev ile oynayan Fenerbahçe dün akşam tekrar karşılaştığı Dinamo Kiev maçıyla birlikte 23. maçına çıktı.

Fenerbahçe’nin rotasyonsuzları!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Sezonun ilk resmi maçını, 20 Temmuzda Polonya’nın Lodz şehrinde Dinamo Kiev ile oynayan Fenerbahçe, dün geceki Avrupa Ligi mücadelesinde yine Polonya’nın Krakow şehrinde Dinamo Kiev maçıyla birlikte hem Süper Lig'de hem de Avrupa Kupası maçları ile toplamda 23. maçına çıkmış oldu.

Jorge Jesus faktörü

Hem Avrupa Ligi hem Süper Lig maçlarında çok fazla rotasyona imkan sunmasıyla dikkat çekti. Ancak bu rotasyon sistemine kadro yapılanması neticesinde giremeyen 2 isim ön plana çıkıyor. 

Atilla Szalai vazgeçilmez

Macar milli defans oyuncusu Atilla Szalai bu sezon 23 maçın hepsinde forma giyerken, milli kaleci Altay Bayındır ise 22 maçta ilk 11’de sahaya çıkarak bu alanda diğer takım arkadaşlarına göre oldukça farklı bir konumda yer aldılar.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu!
Habere Git

İrfan Can Eğribayat forma şansı bulamadı

Bilindiği üzere sezon başında Göztepe’den kaleci İrfan Can Eğribayat transfer edilmiş ancak henüz forma şansı bulamamıştı. Yine defans hattına sezon başında transfer edilen Brezilyalı oyuncular Gustavo Henrique ve Luan Peres sakatlıkları sebebiyle kadrodan uzak kaldılar.

Senin için hazırladığımız haberler