Fenerbahçe'nin son kalesi de düştü!

23.06.2020 - 09:01 | Son Güncellenme: 23.06.2020 - 09:04

Oynadığı son 11 resmi müsabakada yalnızca 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe'de büyük bir düşüş gözlenirken, son maçta Luiz Gustavo da performansıyla hayal kırıklığı yarattı. 

Fenerbahçe'nin son kalesi de düştü!

AJANSSPOR - DETAY

Fenerbahçe, 1 Şubat'ta Trabzonspor'a karşı aldığı 2-1'lik mağlubiyetin ardından belini doğrultamadı.

 

Ligde ve kupada Alanyaspor, Ankaragücü, Galatasaray, Trabzonspor, Antalyaspor, Denizlispor, Konyaspor, Kayserispor ve Kasımpaşa ile karşılaşan Kanarya, yalnızca düşme hattında bulunan Kayserispor'a karşı galip gelebildi. 

 

11 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik alan sarı-lacivertliler, 7 maçta mağlup oldu.

 

SORUN YANAL'IN ARDINDAN DA DEVAM ETTİ

Ersun Yanal, yaşanan sakatlıkların ardından alternatifsiz kadro nedeniyle sorunlara çözüm bulamazken, çöküş Yanal'ın ardından da devam etti.

 

GUSTAVO DA DÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin 2-0 kaybettiği son Kasımpaşa maçında, takımda ayakta kalabilen tek futbolcu olan Luiz Gustavo da performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.

 

İstanbul ekibine karşı kendi mevkisinde oynamayıp stoperde görev alan Brezilyalı orta saha, ilk golde beklenmedik bir çalım yedi.

Kanarya'da defans hattında Sadık Çiftpınar'ın sakatlığı devam ederken, Serdar Aziz'in durumu belirsizliğini koruyor. Luiz Gustavo'nun, Serdar'ın düzelmemesi halinde Yeni Malatyaspor maçında da stoperde oynaması bekleniyor. 

Gustavo bu sezon 31 maçta forma giydi ve 3 gol atıp 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler