Fenerbahçe Futbol Direktörü Mario Branco'dan Artem Dzyuba açıklaması

18.06.2022 - 20:04 | Son Güncellenme: 18.06.2022 - 20:10

Fenerbahçe'nin yeni teknik direkörü Jorge Jesus'la beraber futbol direktörlüğüne getirilen Mario Branco Rus oyuncu Artem Dzyuba'nın transferi için konuştu

Fenerbahçe Futbol Direktörü Mario Branco'dan Artem Dzyuba açıklaması

Bu sezon Fenerbahçe'de Futbol Direktörü olarak görev alacak olan Portekizli Mario Branco  Rus oyuncu Artem Dzyuba'nın transferi için açıklama yaptı. 

Artem Dzyuba ile ilgilenmiyoruz

Fenerbahçe Futbol Direktörü Mario Branco Rusya Sport 24 kanalının haberine göre "Artem Dzyuba ile ilgilenmiyoruz. Artem ile veya başka forvet oyuncusuyla pazarlık yapmıyoruz." açıklamasında bulundu. 

39 maçta 13 gol

Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen golcü futbolcu Artem Dzyuba geçen sezon Zenit formasıyla 39 maçta 13 gol atarken, 10 da asist yaptı. 1.96'lık dev golcü Rusya Milli Takımı’nın formasını da 55 kez giydi.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Vincent Janssen'in yeni durağı
Habere Git

Mario Branco kimdir?

Son olarak Famalicao'da Sportif Direktör olarak görev yapan Branco, öncesinde Portekiz kulüpleri Leixoes ve Estoril'de, Romen kulübü Astra'da, Hırvat kulübü Hajduk Split'te ve Yunan kulübü PAOK'ta görev aldı. Kariyerine Pontevedra'da scout olarak başlayan 46 yaşındaki Portekizli, Wisla Krakow, Zaglebie Lubin ve Steaua Bükreş'te de aynı görevi sürdürdü. Branco, 2009'da Leixoes ile sportif direktörlüğe adım attı.

Senin için hazırladığımız haberler