Fenerbahçe'nin transferde yeni hedefi! Başkanlar buluşuyor...

10.08.2020 - 10:41 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 12:26

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Alpaslan Öztürk transferinde son durum ne? Fenerbahçe ile anlaşma sağlandı mı? Ali Koç ile Mehmet Sepil neden bir araya gelecek? Fenerbahçe'de transfer gelişmesi...

Fenerbahçe'nin transferde yeni hedefi! Başkanlar buluşuyor...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR ÖZEL

Yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamayı planlayan Fenerbahçe transfere hızlı bir giriş yaptı. Sarı-lacivertliler Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak ve Barış Sungur'u kadrosuna kattı. Pekiyi, Fenerbahçe'nin kadroya katmayı planladığı yeni transfer kim? İşte detaylar...

Ali Koç ile Mehmet Sepil transferi noktalayacak

Fenerbahçe, Alpaslan Öztürk transferi için Göztepe ile son detayları bu hafta görüşecek. Sarı-lacivertli kulübün 1 numaralı ismi Ali Koç ile Göztepe Başkanı Mehmet Sepil bir araya gelerek transferi noktalamayı planlıyor.

Alpaslan transferi nasıl gerçekleşecek?

Tarafların Alpaslan Öztürk transferi için para artı oyuncu takası ile kesin anlaşmaya varması bekleniyor.

Önce kulüpler işi bitirecek, sonra oyuncu ile görüşme

İki kulübün mutabakata varmasından sonra Fenerbahçe, Alpaslan Öztürk ile sözleşme şartlarını görüşecek.

Alpaslan Öztürk için transferde kararlı olmak çok önemli

Yaklaşık 7 yıl önce TFF'nin Tam Saha dergisinde bir röportaj veren futbolcu, transferle ilgili olarak dikkat çeken bir ayrıntıyı dile getirmişti. Futbolcu, kendisini transfer etmek isteyen bir kulübün kararlı olmasının çok önemli olduğunu şu sözlerle vurguluyor:

"Türkiye'den teklifler almama rağmen Standard Liege'i neden tercih ettim? Türk kulüplerinin transferdeki tavrı benim anlayışıma pek uymuyor. Arıyorlar, "Seni çok istiyoruz" diyorlar, iki hafta sonra bir daha arayıp yine aynı şeyi söylüyorlar. Aradan bir hafta daha geçiyor, onlar yine beni çok istediklerini tekrarlıyorlar. Standart Liege mesela bir gece benimle görüştü, ertesi gün başkanın karşısına çıktım. Başkan bana, "Ben de sportif ekip de seni çok istiyoruz. İşte bu da kontratın" dedi. Bu samimiyeti gördüğüm anda "Tamam" dedim. Benim için her şey 48 saat içinde bitti."

Alpaslan Öztürk geçen sezon kaç gol attı?

Stoper, sağ bek ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen Alpaslan Öztürk, geçtiğimiz sezon Göztepe ile 24 maça çıkıp 7 gol attı.

Alpaslan Öztürk'ün oynadığı takımlar

27 yaşındaki futbolcu, Göztepe'den önce Elazığspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Standard Liege ve Beerschot formalarını da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler