Son Dakika | Fenerbahçe'de Yeni Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar Oldu

09.04.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 23:31

Fenerbahçe'de Vefa Küçük, Uğur Dündar, Nail Kır ve Sait Yılmaz'ın katıldığı seçimde yeni Divan Kurulu Başkanı belli oldu. Yeni başkan kim oldu? İşte detaylar.

Son Dakika | Fenerbahçe'de Yeni Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar Oldu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası, Divan Kurulu'nda bir araya geldi. Yüksek Divan Kurulu başkanı, bugün yapılan seçim ile belli oldu.

Adaylar: Vefa Küçük, Uğur Dündar, Nail Kır ve Sait Yılmaz

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10.00-15.00 arasında yapılacak seçimde mevcut başkan Vefa Küçük'ün yanı sıra Uğur Dündar, Nail Kır ve Sait Yılmaz başkanlık için yarıştı.

3094 oy kullanıldı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçiminde toplam 14 sandık olurken, seçimde 3094 kişi oy kullandı.

Uğur Dündar seçildi

Fenerbahçe'de seçim sonucu belli oldu. Yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar oldu. Fenerbahçe Divan Kurulu seçim sonuçları şöyle şekillendi:

  • Uğur Dündar: 824 oy
  • Vefa Küçük: 799 oy
  • Nail Kır: 122 oy
  • Sait Yılmaz: 117 oy

"Fenerbahçe kazandı"

Divan Kurulu Başkanı seçilmesinin ardından kürsüye çıkan Uğur Dündar, şu ifadeleri kullandı: "Çocukluk hayallerim gerçekleşti. Fenerbahçe kazandı. Yönetimde yer alacağımız ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."

"Ali Koç'a kimsenin adamı olmayacağımı söyledim"

"Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na adaylığımı açıklamadan önce başkanımız Ali Koç ile görüştüm ve ona kimsenin adamı olmayacağımı, Fenerbahçe'nin adamı olacağımı söyledim. Bunu siz de göreceksiniz. Bizim listemiz kazandı fakat burada kazanan bizim şanlı tarihe sahip kulübümüzdür. Allah'a dua ediyorum; inşallah camiamızdaki kırgınlıkları bitirmek bize nasip olur. Yaşasın Türkiye, yaşasın Fenerbahçe."

İlgini Çekebilir
Uğur Dündar "Ali Koç ile görüştüm ona kimsenin adamı olmayacağım dedim"
Habere Git

"Sonraki seçimde başkanın benimle ilgili düşünceleri olumlu olur"

"Hiçbir zaman ben demeyeceğim, biz diyeceğim. Başkanımıza bize karşı teveccühleri için teşekkür ediyorum. Her şeyden önce birlik beraberlik için hareket eden bir Divan Kurulu olacağız. 2 yıl sonra olacak seçimde sayın başkanımızın benimle ilgili düşüncelerinin olumlu olacağı kanaatindeyim. Yarınki derbide Fenerbahçemize başarılar diliyorum. Final Four'da da başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler